Vad är La Scala?

Teatro alla Scala, eller La Scala är en världsberömd opera house ligger i Milano, Italien. La Scala är värd en årlig säsong av opera varje år med början den 7 december som ibland innehåller debut av nya originalverk, och innehöll några av de finaste konstnärer i operans värld. Många besökare till Milano vill ta sig tid att besöka La Scala för att se en föreställning eller besöka operan museet som finns på plats. Förutom att det är mycket berömd, är La Scala också mycket gamla. Teatro alla Scala grundades 1778, efter en brand förstörde Milano tidigare operahus 1776. Herrskapet i Milano skrev till guvernören att begära ett nytt operahus, som anger att de skulle finansiera operan genom att köpa lådor och underhålla årliga hyror på sina lådor. Efter flera försök till en design som skulle tillfredsställa alla parter, kejsarinnan Maria Theresa ingripit för att godkänna en plan och bygg på teatern började.

La Scala första utställning var Europa riconosciuta , en opera av Antonio Salieri, 2004, återupplivade La Scala operan för första natten av sin säsong, och sända opera live. Några anmärkningsvärda operor som hade sin debut på La Scala inkluderar: Norma, Madame Butterfly, Otello, Turandot, och Lucrezia Borgia . La Scala har också värd för en rad framstående opera stjärnor och ledare, och det är möjligt att finna ett brett sortiment av inspelningarna av produktioner på La Scala.

1907, La Scala var stängt för omfattande renoveringar som etablerade layouten känner till nuvarande beskyddare av operan. Under andra världskriget var La Scala drabbats svårt av bombningarna, och det återupptas för pompa och ståt 1946. La Scala renoverades igen mellan 2002 och 2004 för att uppdatera teater och skapar ett större backstage-område och förbättra akustiken dramatiskt.

Biljetter till La Scala finns tillgängliga från threatre själv, som också säljer dem på nätet och via telefon ordersystem. Vissa agenter är också tillåtet att sälja biljetter till olika La Scala produktioner. Besökare till teatern bör informeras om att formell klädsel krävs för alla premiärer och att för andra föreställningar, är beskyddare förväntas klä sig "på ett respektfullt sätt. "Inspelning apparater och mobiltelefoner är inte tillåtna inne på teatern, och beskyddare inte får sitta vara under showen pågår. Låntagare som kommer sent får vänta i lobbyn till nästa rast, vid vilken tidpunkt de kommer att sitta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.