Vad är FLUSSGLAS?

Mjölk glas är en form av glas som kännetecknas av en vit eller mjölkaktig utseende. Som en form eller ogenomskinliga glas, glas mjölk ofta har ett utseende som är mycket lik den i vitt porslin, även om finish kan tyckas vara mer reflekterande än vissa former av porslin. Mjölk glas har varit populärt i århundraden, och används ofta för att producera allt från tallrikar till pokaler. Det finns vissa meningsskiljaktigheter angående det exakta ursprunget till mjölk glas. Många källor tyder på att de första tecknen på detta vitt glas ägde rum så tidigt som den 14: e århundradet. Venedig, Italien nämns ofta som hem för produktionen av den första mjölkigt glas tillbehör, med produktion av varor som är avsedda för användning i mer välbärgade hushåll. Men andra källor tyder på att de första tecknen på mjölk glas ägde rum i den 15: e århundradet.

Medan ursprung glas mjölk är öppna för debatt råder allmän enighet om att det första glaset skapades genom att införa tennoxid i smältprocessen används för att skapa glasprodukter. Den tennoxid interagerar med kemiska föreningar med glas, eftersom det utgör att genomsyra materialet med vitaktigt utseende. Vintergatan glas behåller den naturliga reflekterande karaktär som är förknippade med de flesta typer av glas, som hjälpte till att mjölk glas starkt favoriserade.

FLUSSGLAS har varit populärt under de senaste århundradena. Det finns många företag idag som använder mjölk glas för att skapa alla typer av servis, inklusive tallrikar och serveringsfat. Mjölk glas kan också användas för att skapa vaser och andra behållare som är dekorativt syfte och används i hela hushållet. Enkelheten i färg gör ofta FLUSSGLAS attraktiv när det finns en önskan att få tillbehör till hands som kan användas för att klä ett rum uppåt eller nedåt. Eftersom Vintergatan glaset inte tenderar att kollidera med något färgtema kan bitar utformas som passar in i den visuella harmonin i nästan vilken smycka strategi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.