Vad är Brit-coms?

egentligen kallas British situation komedier, Brit-coms inkludera alla situationer komedi producerats i Storbritannien. Termen regelbundet används i USA, där olika upprepningar av gamla brittiska komedier som sändes av statlig nivå allmänna TV-stationer som utgör Public Broadcasting System eller PBS. Brit-coms finns också runt om i världen på flera kabel-kanaler som fokuserar på komedi, drama och andra erbjudanden underhållning som har sitt ursprung i Storbritannien. För det mesta, British sit-coms sändes den amerikanska public service-stationer är lång tid favoriter som inte längre tillverkas. Tillsammans med vädra den ursprungliga episoder som utgör varje serie eller säsong av TV-produktion är det inte ovanligt att halvårsmöten fond enheter att inkludera återförening episoder av komedier som för närvarande ingår i nätverkets lina. I vissa fall, den brittiska underhållare som medverkar i en eller flera av Brit-coms närvarande erbjuds tittarna inbjuds att delta i fonden öka ansträngning, ofta ger intressanta uppgifter om bakom kulisserna-händelser som ägde rum när showen var i aktiv produktion.

För många statliga nivån public enheter, införandet av British comedy produktioner genererar betydande intäkter. Evigt populära hos tittarna, är det inte ovanligt att statlig nivå nätverket för att skapa en speciell natt, som är byggt på vädring i flera olika Brit-coms, och använda den natten att uppmärksamma andra program som erbjuds under veckan. Ur detta perspektiv införande av det brittiska tv-klassiker tjänar till att inte bara skapa intäkter från trogna tittare, men medför också att publik till andra program biljettpris som eventuellt kan förbises annars.

För det mesta, the Brit coms sändes i USA tenderar att vara program som var i produktion från mitten av 20th Century genom de första åren av det 21-talet. -Modellerna några av de mest älskade stjärnor av brittisk TV, införa dem till nya målgrupper år efter det visar vänster aktiv produktion. I vissa fall har ryktbarhet genererat i USA får några av Storbritanniens sit-com underhållare att säkra lukrativa arbete i produktioner baserade i USA, Kanada och andra länder.

Typiskt för de flesta Brit-coms är en unik blandning av brittisk wit kombination med traditionella konservativa med att många människor anser att ett kännetecken för sann brittisk avel. Denna blandning av torra kvickhet och formaliteter är ofta laddad med TVETYDIGHET, ett faktum som gläder publik över hela världen. Även visar att det är decennier gamla och uppenbarligen dateras av kläder och politiska referenser för dagen kan fortfarande framkalla skratt på grund av smart användning av denna enhet i skript.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.