Vad är ett pussel Ring?

Ett pussel ringen är ett smycke gjort av flera separata band som griper in i varandra, vanligtvis i ett mönster av Knotwork. Ringen kan tas isär och omvandlar den till ett pussel som noga måste manipuleras för att sättas ihop på rätt sätt. I första hand är ett pussel ring används som en nyhet, även om utsmyckade och anpassade versioner används som bröllop, vänskap, och ringar löfte. Många smycken butiker säljer pussel ringar, som varierar mycket i komplexitet och pris.

historia av pusslet ringen är inte helt klart. Populära mytologi berättar att idén utvecklades i Turkiet, när en man ville vara säkra säker på att hans hustru inte skulle vara otrogen mot honom. Han konstruerade en ring som faller isär när de tas bort, och presenterade det som sin vigselring. Även den här historien verkar lite nyckfull, vissa människor känner ett pussel ring som en turkisk vigselring, vilket tyder på att legenden kan ha ett korn av sanning. En grundläggande puzzle ring endast har två band, och är mycket lätt att lösa. Fyra och sex ringar band är mycket vanliga, och åstadkommit guldsmeder kan göra pussel ringar med ännu fler band. Alla banden interlock, vilket betyder att ringen håller ihop även när banden faller isär, så att inga band kommer att gå förlorade. Banden kan göras från en metall eller en blandning av metaller, beroende på smak. Sterling silver är ett vanligt val av metall, medan rent guld pussel ringar är ovanliga på grund av att metallen kan deformera, potentiellt skadliga pusslet ringen. I många fall kommer ett pussel ring med lösa riktningar. Lösa ett pussel ring kräver tålamod och en stadig hand. Om du kämpar med ett pussel ring, kom ihåg att inte tvinga eller komprimera ringen, eftersom snedvrider ringarna gör det omöjligt att lösa. När du väl fått kläm på det, kan du lösa en gåta ring mycket snabbt, vilket kan vara en snygg part trick.

beskrev lösningen på ett pussel ring är svår, eftersom varje ring är något annorlunda. Följande anvisningar gäller för en grundläggande fyra band pussel ringen, men de kan extrapoleras och manipuleras för större ringar. Se till att lösa ett pussel ring under goda ljusförhållanden och i ett område utan störande moment.

Börja med att identifiera de två utanför banden. De kommer att ha en rundad, glänsande kant, snarare än en grövre kant inifrån ringen. Föra dem tillsammans med deras Knotwork "V's" vänd bort från varandra, så att de båda inne ringar dingla. Fatta dinglande ringar och vänd dem, behålla sitt Knotwork nedåt, så att orienterade utanför ringarna vänt nedåt och deras Knotwork är också längst ner.

Nästa försiktigt vrida en av insidan ringar moturs . Om insidan ringar var rättvänd, kommer de att krypa ihop, och utanför ringarna kommer att fångas mellan dem. Du kan behöva orientera insidan ringer flera gånger för att uppnå detta. Ditt mål är att sluta med utsidan bandet fångade inuti ett litet hål bildas mellan Knotwork och början av insidan band på båda sidor av pusslet ringen. Ringen ska se ut siffran "8" på denna punkt.

Nästa försiktigt rotera en av de externa band och halka dess Knotwork under insidan ringar, försiktigt trycka ner så att bandet smyger mot insidan band. Gör likadant med den andra utanför ringen, och försiktigt knuffa ringen så att Knotwork och band möts. Första gången du gör detta, kan det ta lite tid, men du får väldigt skicklig på det om du fortsätta att öva. Om det blir irriterande, använda ett hopp ring att hålla band ihop så att de inte kommer separat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.