Vad är en scen Truss?

Ett stadium fackverk är en del av etapp utrustning som är avsedd att stödja belysning, skärmar och andra tillbehör. Steg fackverk kan vara fast installerade, som i en teater med en trusswork system hänger från taket, eller de kan vara lös. Steg fackverk används i en mängd olika inställningar, från offentliga parker som används för konsertserien till operahus, och de är byggda av ett antal olika företag, av vilka flera är i stånd att tillverka takstolar anpassade för specifika tillämpningar.

Klassiskt, tar ett steg takstol form av en låda truss, som kan svetsas eller skruvas till andra takstolar för att skapa en monter, eller kan vara avsedda att avstängas från rigg i en byggnad som används för föreställningar. De strukturella delarna av scenen fackverk kan användas som Infästningarna för belysning instrument, remskivor för att flytta artister eller landskap, specialeffekter enheter som bubbla beslutsfattare och monitorer och skärmar. Steg fackverk också vanligt att ge stöd till den omfattande ledningar och kablar som används i prestanda, från ledningar i samband med individuella ljus på en scen fackverket till mikrofon sladden.

Även känd som belysning rack, etapp klasar ibland syns i resultatet. Människor som går utomhus konserter kan ha noterat steg takstolar över scenen och vid sidan av scenen, och utformningen av inomhus arenor kan också tillåta kunder att se takstolar. Dessa anordningar installeras ofta med överflödiga säkerhetsåtgärder för att minska risken för en olycka som orsakats av fallande eller oriktigt sätt fackverket. Sedan skede takstolar kan behöva bära en stor vikt, är säkerheten viktig vid installationen.

Bärbara truss system är ofta tillgängliga för uthyrning. En flyttbar scen fackverket kan användas för uppgifter som att inrätta rack av belysning vid en utomhus parti som stöder ett tält på en bakgård bröllop, eller också för att ge stöd till en monter på en mässa. Företag som specialiserar sig på händelser som ofta hålla ett antal bärbara takstolar i deras lager och de tar hand om installation på plats. Den truss kommer vanligtvis har en belastningsgrad vilken bör noteras.

för människor och organisationer som har en rutin behov av en scen fackverket, företag som tillverkar teaterrelaterad utrustning kan vara bra källor för nya och begagnade takstolar. Begagnade fackverk är ofta ett utmärkt val, eftersom de är billigare än nya takstolar och de har oftast varit välskött, så de är i god form. Om en anpassad storlek eller konfiguration behövs, kan tillverkaren ta extra betalt för egna tillverkning, speciellt om ingen av standardkomponenter passar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.