Vad är en Piano lampa?

Om en kandelabrar verkar bara lite för formell, men du måste fortfarande belysa din pianotangenter och noter, kan du vara i behov av ett piano lampa. Ett piano lampa är utformad för att vara attraktiv, men det huvudsakliga funktion är att kasta ljus på piano tangenterna och noter när det inte finns tillräcklig belysning. Ett piano lampa kan vara en lång vertikal lampa som sitter bredvid pianot själv, men när tänker de flesta på ett piano lampa, tror att de av de mest populära stil, den typ som sitter på toppen av en piano. Det kan vara otroligt vackra och väldigt enkelt, men alla piano lamporna huvor för att undvika direkt bländning för pianisten. Ett piano lampa finns i alla obegränsat antal olika former, storlekar och material. Mässing, krom och andra typer av emaljerade metaller är populära val för ett piano lampa.

Hyllan stil piano lampan är vanligen justerbart, och många har en viktad bas för ökad stabilitet. Basen kan också vara tillverkade av fin kvalitet material såsom marmor, att lägga skönhet och funktion. En praktisk egenskap av ett piano lampa är en räknare-vägd arm, förhindra lampan från att topptyngda oberoende av positionsdata inställningen.

Piano lampor kan vara antingen elektriska eller batteridrivna, några piano lampor clip-direkt till noter. Ett elpiano lampa normalt är avsedd för antingen en eller två glödlampor på 40 watt eller mindre. Du kan köpa dessa lampor heminredning, butiker musik eller online. Priset på ett piano lampa kan variera från så lite som 50 $ (US dollar) till hundratals dollar.

genom åren, har pianot utbytt vanan att användaljus för att belysa och lägga atmosfär under ett piano skäl. Dagens piano lyktorna kan inte ha samma glödande effekt, men de kan vara mycket vacker, och är mycket säkrare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.