Vad är en Frame Drum?

En ram trumma är bland de vanligaste instrumenten i världen. Det är ett grunt trumma, oftast med en stor slå yta. Av regeln är diametern på den sidan av trumman större än djupet på skalet. Det är det äldsta instrumentet i världen, har funnits i århundraden i alla hörn av världen. Varje kultur har många olika versioner av ramen trumman, däribland den mest kända typen i västvärlden: den tamburin.

Ramen Trumman är bland de mest mångsidiga typ av trumma i världen. De kan spelas hållas i luften med en hand, eller på marken med båda händerna mellan benen som en bongo, eller med en hammare. Kan spelas i många olika stilar också. Det kan spelas med fingertopparna för korta, snabba meddelanden, med tummen i en "tumme roll;" med handflatorna eller klappar hand ge en starkare, högre ljud, eller med klubbor eller pinnar i en mer igenkännbar rock and roll stil . Ramen trumma, på grund av sin storlek, erbjuder en unik möjlighet för övertoner precision, och erbjuder ett utbud av ljud med ett stort huvud storlek.

Många ram fat hand trummor-trummor av olika storlekar som inte slog med en hammare, men spelas med händerna. De är ofta runda och när det gäller trummor gillar tamburin kan kompletteras med olika ringar eller bitar för att ge en kompletterande klingande. Denna typ av ram Trumman kan ha ett trumskinn eller två-den ena sidan som ett öppet ansikte mitt huvud, eller med en andra sida som slår en annan yta. Det traditionella ram trumman har ett skal tillverkade av av olika typer av böjt trä, från ek till aska och andra. Dessa tankar har sträckt sig över dem ett trumskinn som ofta består av djurens skinn eller hudar. Nyligen, ram trumma huvuden och tankar har gjorts av olika konstgjorda material.

Ramen trumman utvecklades ungefär samtidigt i många tidiga kulturer. De tidigaste typerna var från Mellanöstern och Centraleuropa. De har blivit populära i upbeat latinsk musik och har använts som definierar ljud i många länder i Mellanöstern och Indien ljud. De har hittat sin väg in i amerikanska populära ljud i fall med tamburin tjänar som en dunkande bakgrund instrument. Ramen trumman har också smugit sig in i västvärldens medvetande med 1960-talets pop-grupper och låtar som Bob Dylans "Mr Tambourine Man. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.