Vad är en Flutophone?

En flutophone är ett blåsinstrument av plast, och som ofta benämns som en plast flöjt. Det är det perfekta instrumentet för barn, eftersom det är prisvärt, men att ändå kunna spela hela kromatisk skala. Den flutophone används ofta för att få ett barns intresse för musik innan hon övergår till brännaren.

Flutophones är billigast musikinstrument du kan köpa, i genomsnitt omkring tre dollar för ett helt nytt instrument. Du kan köpa denna vindinstrument på någon musik butik eller online. Det finns en mängd olika färger att välja mellan. Det flutophone är en plast, lätta instrument, vilket gör det mycket enkelt att knäcka. Överväg att köpa flera av plast flöjt, så att barnen kan dela dem med sina vänner och hålla ett par extra undanstoppad i händelse av skada.

lära barn att spela musik har aldrig varit enklare än det är med flutophone. Att spela plast flöjt, håll den så att munstycket är vänd mot dig och hålen är på topp. Täck tummen hålet med vänster tumme och den övre hål med ringen, mellersta och fingrar index. Höger tumme är placerad på tummen vila.

Korrekt hållning är viktigt när man spelar flutophone. Musikern ska sitta upprätt med ryggen rak men avslappnad. Han måste slappna av hans armar, händer och fingrar för att förhindra att ljudet som uppstår från att gällt.

Playing the flutophone innebär blåste det försiktigt med "dahh" ljud och tonguing varje rad not. Att spela mitten C Obs, alla hålen täcks. G anteckning spelas genom att täcka tummen hålet och första tre hål med ringen, mellersta och fingrar index över den vänstra handen. Genom att lyfta upp det tredje fingret du kan spela en anteckning. Ta bort andra fingret, så att bara tummen och första hålet är täckt, kan du spela B anteckning. När barn lär sig att tillverka en väl anteckningar från flutophone kan de gå vidare till att spela songs. Sångböcker kan köpas i musikaffärer eller online. Du kan också ladda ner musik ark från Internet.

Rengöring denna vind instrument är viktigt för att fortsätta producera ett vackert ljud. Du kan tvätta den med tvål och varmt vatten. Låt det droppa torka på en dränering rack. Det kan även tvättas i diskmaskinen, så länge värmen torkning läget är avstängd. Rengör den efter varje användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.