Vad är Tattoo Flash?

Tattoo Flash är beredda tatuering mönster som är avsedda för användning i snabb tatuering. Flesta besökare att tatuera butiker har sett tatuering flash, eftersom de normalt visas i väggarna och i portföljerna för att ge kunderna en uppfattning om vilken typ av arbete de kan få. Tattoo Flash omfattar ett brett spektrum av stilar och modeller, och den kan komma från flera olika källor.

Ursprungligen utformades tatuering blixt av konstnären, som skulle visa flash så att kunderna kan välja en tatuering som de saknad. Artister skulle också ändra blixt eller skapa egna pjäser på begäran. Med tiden började konstnärer handel blixt med varandra, och även också säljer tatuering blixt, sprida stilar och mönster över en bred publik. I slutändan, startade företag som anställer tattoo flash designers, som producerar en stor mängd stycken för kommersiell försäljning på enskilda plattor eller i böcker av insamlade tatuering blixt. En del människor ser ner på tattoo flash argumentet att den är det bra att använda blixt för inspiration, tatueringar egentligen borde vara specialgjord för att skapa en unik och originell pjäs. Kopiering från blixten kan också ha komplexa påverkar upphovsrätten, till exempel en kund som skriver ut en bit från Internet och begär att få det som en tatuering kan eventuellt bryta mot upphovsrättslagar, såvida han eller hon har fått uttryckligt tillstånd att använda arbete.

Andra anser att tatuering Flash är en stor hoppar-off point, och de påpekar att många människor vill få årgång tatueringar från den ursprungliga tatuering flash så att de är trogna sina rötter. Tatuering blixt av duktiga och kända artister som Sailor Jerry ofta till försäljning på tatuering affärer för kunder att beundra och använda, som är blixt av samtida konstnärer, och blixt kan vara mycket användbart för grundläggande mönster som stjärnor och blommor, särskilt när kunder vill bli tatuerad snabbt.

Normalt flash tatuering säljs för att användas av tatuerare kommer med en fyrfärg blixt blad som är avsett att visas eller visas upp för kunder, tillsammans med en stencil, vilka funktioner bara linework. När en kund bestämmer sig för att använda blixt för hans eller hennes tatuering, kan konstnären kopiera linework att överföra papper, som används för att skapa en stencil på kroppen på klienten. Som alltid efter en stencil har tillämpats bör kunderna kontrollera dubbelt så att det inte oavsiktligt speglad, särskilt om det finns bokstäver.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.