Vad är Synkop?

Synkop är en musikalisk process som handlar om att lägga till en oväntad faktor till den grundläggande rytmen av ett musikverk. I grund och botten, konsten att syncopation samtal för att utveckla en rad av rytm som spelas utanför centrala slå linjen, vilket skapar en effekt som ger lyssnaren med en känsla av åtnjuter ett beat i ett beat. Ibland lägger syncopation mer beats, medan vid andra tillfällen försena eller ändra känslan av en viss slå i raden av rytm. Detta unika och catchy processen bygger på tanken att ändra inriktning på barer eller anteckningar används i sammansättningen. I de flesta musikaliska skapelser, kommer den allmänna slå in en 4 /4 tid kräver att stor vikt måste läggas vid den första och tredje slår i baren. Men med syncopation, är betoningen på andra och fjärde beats. Detta hindrar inte att i grunden ändra den grundläggande rytmen, men det ändrar den sista ljudet av kompositionen. I andra situationer kan syncopation lägga ett överlägg till den befintliga slå genom att lägga till en sekundär beat linje. Med detta synsätt, fyller den sekundära slå linje i små springor mellan slagen av stambanan, som producerar ett ljud som kan vara mer aggressiv och skapa en mer utmanande beat som kan vara idealiska för dans. p

Synkop finns i många typer av musik, med jazz som innehåller de mest exempel på tillämpningen av denna typ av musikalisk teknik. Innebär dock fortsatt blandning av musikstilar som många olika former av musik ingår syncopation idag. Tillvägagångssättet kan hittas i landets musik, rock and roll, nya kompositioner ålder, och några klassiska kompositioner musik.

Syncopated beats kan vara en del av den ursprungliga sammansättning, eller kan läggas till genom en liten omläggning av de främsta beat av ett musikaliskt verk. Moderna föreställningar traditionella klassiker från blues, country, rock och genrer rulla uppdateras och ges en ny presentation genom tillägg av syncopation arrangemanget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.