Vad är Kindermusik?

Kindermusik ® är ett musik och rörelse klass avsett för barn från nyfödda till sju års ålder. Bevistar en Kindermusik ® klass hjälper barnen att utveckla språkkunskaper, motorik, musikalitet, sociala färdigheter och andra viktiga färdigheter varje litet barn behöver för att bli en framgångsrik elev. Varje vecka, barnen lyssna, spela och dansa till musik. De flesta klasser omfattar användning av storytime, rytm instrument, dans och sång. Barn älskar att röra sig, sjunga och dansa, så gå på en sådan klass är ett sätt att introducera barn till verksamhet som rör konst och litteratur.

Kindermusik ® erbjuder flera olika typer av klasser, inklusive tiden med familjen, Village, Sign Sing, vår tid, vår tro att små barn, Adventures Läger och ABC Music Me. Varje klass är inriktad mot specifika åldersgrupper. Family Tid och Village är utformad för nyfödda, medan Sign Sing är skapat för barn sex månader till tre år. Vår tid är avsedd för barn 18 månader till tre år gamla.

Imagine Det är för barn som är tre år till fem och ABC Music Me är speciellt för barn som är mellan två och sex år gamla. Barn lär fonetiska medvetenhet och tidig läsförståelse i denna kurs avsedd för barn inskrivna på dagis eller Pre-K. The Adventures Camps omfatta verksamhet lämpligt för nyfödda till sju års ålder. Dessa läger är sommarens program som lyfter fram berättelser, musik och hantverk. Målet med denna tidiga barndom program är att erbjuda en miljö där föräldrar och barn kan delta i utvecklingsmässigt lämpliga aktiviteter som rör musik, rörelse, och skrivkunnighet. Klasser undervisas i världen som licensierade Kindermusik ® lärare. Lärarna är utbildade för att underhålla och undervisa barn med hjälp av instrument, musik, berättelser och dans. Om någon vill bli lärare för förskole-bolag, kan hon delta i en -home träningsprogram som tillåter henne att lära sig Kindermusik ® metoden för att undervisa i musik och rörelse för små barn. Varje person som är inskriven i distansutbildning program lär sig av en mentor som redan undervisar i programmet. Efter cirka åtta till tio veckor, kan en person bli licensierad att undervisa Kindermusik ® i sin egen stat.

Kindermusik ® instruktörer undervisar klasser i sina hem, på dans eller musik skolor, i samhället centers, eller inom sina egna anläggningar. Människor som bor-at-home moms anser också att bli instruktörer på grund av möjligheten att fastställa sina egna flexibla scheman kring behoven hos deras barn. Danslärare och musiklärare kan också överväga att bli licensierade instruktörer för att utveckla sin verksamhet.

Om någon är intresserad av att ta sitt barn till en klass, hon kan vanligtvis hitta en licensierad instruktör i hennes område. Det kan även vara möjligt att provsmaka en fri klass innan de beslutar att registrera. Kindermusik ® klasser strävar efter att utveckla finmotoriken, uppmuntra musikalitet, och utsätta barn för litteratur. Barn lär sig också social kompetens eftersom de deltar i en klass tillsammans med andra barn i deras ålder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.