Vad är Carving Foam?

Carving skum är en skum produkt som är avsedd att brukas av carving. Ett brett utbud av cellplast kan användas för snidning, inklusive uretan skum, expanderad polystyren (EPS) skum, och polyisocyanurate (ISO) skum. Alla dessa skum delar drag av att vara fast, torr och mjuk, förutom att vara ganska robust. Craft leverans butiker ofta säljer carving skum, och produkten kan också fås från uppstoppade djur leverantörer, teater prop leverantörer och blomsterhandlare leverantörer.

Foam är ett bra material att arbeta med när carving eftersom det är så givande, Även en sprudlande Carver kan lätt ta bort alltför mycket av en slump eftersom skum är mjuk. Många grundläggande träbearbetningsverktyg kan användas på skum, tillsammans med nyttan knivar och elektriska carving knivar. Carving skum kommer i flera färger och vikter, från mycket tät skum med små porer mer lättviktiga skum med större porer. Många personer utvecklar en preferens för den typ av skum som de vill använda. En del använder carving skum för tillverkning av prototyper, grovbearbetning ur formen på en produkt som kommer att göras i ett annat material. Skum kan också användas för att trampa upp en prototyp för en mögelsvamp, eller den underliggande bas för en blommig arrangemang eller för uppstoppning projekt. Konstnärer kan också använda carving skum för att skapa basen för en skulptur, som bygger på skummet för stöd och beläggning det i ämnen som lera och färg.

Prop mästare i Hollywood också göra ett stort arbete med carving skum. Carving skum är ett utmärkt material för tillverkning av omprövat eftersom det är lätt och enkel att arbeta med, och det kan lätt vara belagda med andra material. Även om sådana props inte kan motstå nära inspektion ser de verkliga nog genom kameralinsen, och det är ofta lättare för aktörer att hantera än i verkligheten, förutom att vara betydligt billigare.

Det finns vissa försiktighetsåtgärder som bör följas när du arbetar med carving skum. Dammet kan vara farligt att andas in, och bär ansiktsmask rekommenderas starkt. Det är också klokt att arbeta i ett väl ventilerat utrymme, och rengör arbetsytan noga efter att ha arbetat med carving skum så att små bitar av skum inte släpps ut i miljön, där de kan bidra till föroreningar och skada djurlivet. Använda en sluten behållare att avyttra skrotar är en bra idé, eftersom det annars små bitar av skum kan flyga ut med soporna och glida runt verkstaden eller ut genom dörren. Sharp carving verktyg bör förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.