Vad är en musik gemensamt?

En musik enda är en låt som släpps som fristående objekt. Normalt är singlar länkas till eller tas från ett album, och de används för att marknadsföra albumet och konstnären. Singlar har varit en del av distribution av musik sedan tidiga dagar inspelning, med en popularitet som har vaxat och avtog. Tack vare den ökande tendensen att distribuera musik digitalt med hämtningar, så att användarna kan välja vilka låtar de laddar ner, musiken enda har upplevt en nedgång i popularitet.

I ett klassiskt exempel på en musik enda, är en sång väljs från ett album och förpackas på sina egna för distribution till radiostationer, med förhoppningen att låten kommer få en hel del luft lek och därigenom uppmuntra folk att köpa skivan. Singeln kommer också att distribueras till musikaffärer, ibland innan albumet som en befordran. Musik singlar är också inriktade på köpare utan en stor budget, så att köparna kan plocka upp den inre även om de inte har råd med albumet, öka de sammanlagda omsättningen för skivbolaget. P

många singlar är förpackade med flera övriga låtarna. Dessa sånger är utropat som en bonus som inte finns på albumet, och de kan innehålla remixer av den enda låt, lock och helt nya låtar. En typisk enda album kan ha mellan en och fem låtar. Musiken Singeln kommer vanligtvis vara betydligt billigare än att köpa hela albumet, även om vissa människor vill köpa båda. I vissa fall kan en enda musik bli en hitsingel, som ofta blir förknippade med en artist eller band som signatur sång. Det beror ofta på radiostationer spelar den enda gång på gång, som saknar tillgång till hela albumet, och konsumenterna köper den enda i stora mängder om det är tillgängligt innan albumet kommer ut. För att betraktas som en sann "hitsingel," ett enda måste vanligtvis gör det i diagram används för att spåra musikförsäljning.

CD-skivor brukar vara ett vanligt medium för singlar, eftersom kassettband är inte i allmänt bruk. Vissa musiker release också singlar på bokföringsmaterial, en trend som är vanligare i musikaliska subkulturer som hip hop och samhällen electronica. Köpa en enda i Postformat kan bli dyrare på grund av ökade kostnader involverade i att trycka på och förädling, men en del människor föredrar ljudkvalitet och social prägel av dokumentation på CD-skivor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.