Vad är en Writers ’Group?

En författare "grupp är precis vad det låter som. De flesta av dessa är lokala grupper annonseras i lokalpressen, men vissa kan vara online grupper eller Writers 'forum. Författare kan träffa andra som är intresserade av att skriva antingen som en del av en karriär eller mer som en hobby.

Det finns specifika författare grupper som t. ex. för science fiction skrivande, copywriting eller manusförfattning. Men många författare "grupper för alla typer av lokala skribenter att gå. De flesta författare "grupper inte har en inträdesavgift och träffas på en offentlig plats som t. ex. en community center eller kafé.

Den person som annonserade gruppen vanligtvis kör det, kontakter intresserade författare och förbereder verksamheten. Verksamheten på en författare "grupp kan omfatta avläsningarna av författarnas egna verk samt skrivövningar för gruppen. Skrivövningar kan vara roligt, kreativt, ett bra sätt att bryta isen och de kan bidra till att skapa en avslappnad, vänlig atmosfär för gruppen.

Vissa författare grupper kan träffas på en händelse som en brunch som har en gästtalare. Detta kan vara intressant om motivet är något som passar till de allmänna intressen författare "gruppen som helhet. Diskussioner följer ofta talar händelser.

Presentera arbete på en författare "grupp kan vara ett bra sätt att få tala inför publik praxis samt se hur andra reagerar på dina alster. Författare i en författarnas grupp bör ges grundregler hur man korrekt kritisera andras arbete i gruppen. Tanken är att uppmuntra alla författare och konstruktiv feedback bör vara målet efter både skrivandet presentationer och svar på skrivövningar.

Vissa författare "grupper har både online och offline komponenter. Till exempel kan gruppen träffas varje vecka i person, men även har online-forum där medlemmar kan logga in och lämna kommentarer. Övningar och påminnelser får sitta kvar på anslagstavlor och författare som är förhindrad att närvara vid ett veckomöte kan låta gruppen veta i förväg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.