Vad är en Marching Band?

En Marching Band är en grupp av musiker, vanligen träblås, brass och slagverkare att blanda samordnade rörelser med uppspelning av musik. Marschorkestrar växte fram ur den popularitet som tillerkänns militära band, och faktum marschmusik bestod ofta för militära band.

Idag är många unga musiker delta i en Marching Band genom sin skola. Liksom kan högskolor har en Marching Band. Det finns också professionella musikkårer för vuxna. Den mindre erfarna Marching Band, som från en sekundär eller gymnasiet, får delta i några lokala parader. De kan också ha en dans grupp, eller en flagga team som deltar i marschen, och de nästan alltid innehåller en stor trumma. Tills nyligen var uniformer utarbeta helt, med hög hög hatt, och genomtänkta jackor och byxor som visar skolans färger.

Idag ena är mer benägna att se en lokal Marching Band som kan samordna t-shirts och shorts . Detta motsvarar mindre kostnad, och är ofta ett bekvämare sätt att marschera. Traditionellt klädda musikkårer finns kvar, och mest sannolikt att finna i skolor som har en lång tradition av Marching Band excellens.

Fast det säger nästan sig självt, ett Marching Band typiskt marscherar i en parad. Det mer genomarbetade band kan också utföra rörelser och rutiner för idrottsevenemang under halvtid. College football team erbjuder ofta underhållning av deras lokala Marching Band som en del av en halv dags att visa. En Marching Band bör både musikaliskt skicklig och skicklig på att flytta som en enda enhet. Marching tenderar i de flesta små skolbaserade band som helt enkelt förstärka tillsammans med musiken. Mer erfarna band kan använda en hög militär-typ steg, men detta är ovanligt på amatörnivå.

Med budgetnedskärningar på musik program, många skolor inte längre musikkårer. Dessa band kräver långa timmar av träning för att röra sig som en, och många lärare inte har tid eller lust att ägna extra timmar i denna kamp. Stället, där skolan musikprogram finns, kan skolan erbjuda möjligheter att delta i band som spelar föreställningar som utesluter marschera.

emellertid ofta några av de bästa mässing och träblåsinstrument band musik är underbar marscher. Till exempel, de flesta människor känner en Souza marsch med lätthet, även om de inte är musiker.

Även konsten form av Marching Band inte längre har samma grad av delaktighet, finns det fortfarande tävlingar och parader för musikkårer i hela USA. Stora parader gillar Macy's Thanksgiving Day Parade och Rose Parade i Pasadena, lockar många begåvade grupper som är väl värt att titta på. Med sådana parader fortfarande väldigt populärt både lokalbefolkning och TV-tittare, är det osannolikt att Marching Band kommer att bli en förlorad konst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.