Vad är Virginia Reel?

dagarna före TV, Internet och även radio, hur människor roade sig ofta genom att hålla en gemenskap dans. Denna händelse väckte städer tillsammans med varandra, och var oftast en stor social händelse. De flesta människor visste de mest populära danser såsom vals, och särskilt i sydöstra USA, var Virginia rulle en av de mest populära grupp danser. The Virginia rulle har sitt ursprung i Scottish Country Dance och infördes till U. S. i slutet av 1600-talet. Det hade varit populär i England av Sir Roger de Coverly. Vissa ändringar infördes, och inom kort, Virginia reel var känd över hela Sydostasien. The Virginia rulle är en kontraindikation dans, vilket betyder att den dansas i en linje, partners som står inför varandra. I Virginia reel, ungefär sex par bildar en linje, män i en linje, damer i den andra, ungefär sex meter ifrån varandra. Virginia rulle har ofta en samtalsgrupp, som med en fyrkant dans. När uppringaren indikerar, par steg framåt ungefär tre steg, och böja sig för deras partner. Partners sedan göra armbåge gungor, som återvänder till sina ursprungliga platser, a do-si-do och huvudet par (paret närmast bandet) går med händerna och sashays (chasees) ner linjen och tillbaka.

Huvudet par sedan "rullar ned" genom att gå med armbågarna och gör ett helt varv med varje person ned sin linje (män med damer och vice versa) och sedan huvudet par går med händerna och sashays tillbaka till sin ursprungliga position. Huvudet par leder sedan sina respektive rader i "kasta loss" ta sig till foten av linjen, och höjer sina gått hand i hand för att bilda en båge. Den andra par leder sedan deras linjer tillbaka under bågen till fronten, och de blir huvudet par. The Virginia rulle är en livlig dans och bör åtföljas av levande musik. Margaret Mitchell, författare till "Borta med vinden", menade att "Dixie" var den bästa av alla rulle låtar, och detta ger en bra bild av hur pigg dansen. I filmen Borta med vinden , en förkortad version av Virginia Reel ingår i kulisserna på basaren. Det är värt att titta på att se lite av hur dansen utfördes.

Country dansa föreningar utför fortfarande Virginia reel och oftast till levande musik. De är välkomna nykomlingar och är alltid villig att dela traditioner landet dans.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.