Vad är Crash Cymbaler?

Det finns två olika instrument som kallas crash cymbaler. Ena är en särskild typ av cymbal används var för sig i ett trumset eller trumset. Det andra är ett par cymbaler används i samförstånd och marschera situationer. Vi kommer att diskutera både här.

konsert eller Marching Crash cymbaler. Olyckan cymbaler används i orkester och ensembler, band och musikkårer är ett matchat par cymbaler med remmar som hålls i händerna-därav namnet British hand cymbaler . Crash cymbaler komma i olika diametrar som anges endast som små (10-14 eller 24-36 cm), Medium (15-18 eller 38-46 cm) och stora (19-24 eller 48-61 cm) . Det finns flera olika sätt att spela ett par krasch cymbaler. Ett sätt är att kollidera dem tillsammans och sedan hålla dem över spelarens huvud medan de går igenom deras långsamma förfall. Detta skulle vara den strategi om en halv tie symbol lades till notehead, eller om uttrycket låta ring eller laissez vibrer (LV) användes.

Alternativt kan krascha cymbaler vara deadened genom dämpning cymbaler mot spelarens bröst. Om uttrycket secco eller choke anger att tonen ska spelas kort, är cymbaler dämpas omedelbart. Det är också möjligt att hålla en cymbal fortfarande och "swish" den andra över den. En av ett par krasch cymbaler kan även monteras eller bara tillfälligt genom sitt band och används på samma sätt som de spelar i samband med ett trumset eller byggsats.

Crash cymbaler i en uppsättning eller Kit. Ett trumset eller trumset brukar minimalt st med minst en uppsättning hi hat cymbaler, en crash cymbal och en ride cymbal . Det kan också innehålla ett plask cymbal och /eller en Sizzle cymbal, liksom andra cymbaler specialmaterial, såsom Kina och kinesisk cymbal. Crash cymbal beskrivningar kan nämna särskilt attack, decay, sustain, och funktioner släppa att cymbal har, liksom volymen det är konstruerad för. Ljudet kan beskrivas som ljusa, fräscha, ren, varm, styckning, explosiv, mörk, komplex, skarp, genomträngande, glasartade, full och hög eller låg.

Det finns några subtyper med namn som snabb crash , rock crash , makt crash och full crash . Det finns också variationer i tjocklek, betecknas med namn som thin crash , medium-thin crash , och medium crash . Vissa crash cymbaler för hand hamrad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.