Vad är Craft saxen?

Craft sax är sax som har utvecklats för användning i konst och hantverk. Det finns flera olika stilar av farkoster saxar, allt från tandning av saxen, vilket skapar en vågig kant i ingrepp föremål för barns hantverk saxar, med trubbiga knivar som är konstruerade för att minska skadan. Många hantverk butiker säljer ett sortiment av hantverk saxar, och det är även möjligt att beställa dem via specialitet leverantörer. Med en sax nytta båtar runt huset kan vara mycket användbar, eftersom dessa saxar tenderar att vara mycket mångsidig. En vanlig typ av farkost saxar är tyg saxar, som har en platt slinga med en trubbig pekade blad och ett vasst blad. Den platta slinga underlättar kapning stora tygprover av tyg på en platt yta, medan de olika bladen är utformade för att göra det enkelt att skära tyg utan snagging, med den trista blad körs under tyget, medan den skarpa kniven klipper ner från ovan.

Craft sax för barn klassiskt har sheathes över sina blad, tillsammans med en trubbig spets och ganska trist blad så att barnen inte kan skada sig. Det är också möjligt att hitta stora båtar sax för stora skära projekt och små saxar farkoster som är utformade för detaljerat arbete. Sömnad och sax broderi, till exempel, är ofta småföretag med mycket små blad, så att exakt snipping kan göras utan att oroa dig oavsiktligt skära tyget. Det finns också några mycket esoteriska typer av hantverk saxar, såsom sax för stickare som är utformade för att vara säkra för användning på flygplan, med ett litet hölje blad som ofta passerar utan anmärkning vid flygplatsens säkerhetskontroll.

Craft butiker ofta har flera typer av saxar som erbjuds, och personal kan lämna rekommendationer till kunder som inte är säker på vilken typ av båtar saxar att få. Många kommer också att ge kunderna möjlighet att testa sax före köpet, så att de kan se hur saxen känner.

kan ett par båtar sax användas för att skära tyg, papper, och en mängd andra material. De flesta båtar sax kräver regelbunden skärpning, som kan göras hemma med ett bryne, eller av en professionell. När du väljer hantverk saxar, är det en bra idé att hitta saxar med blad som kan bli framgångsrikt resharpened om nödvändigt, eftersom detta kommer att förlänga livslängden för saxen. Människor bör också vara noga med att köpa sax som är utformade för att deras dominerande händer, eller att köpa ambidextrous sax som kan användas av höger-och vänsterhänta personer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.