Vad är Conté Crayons?

Conté kritor utvecklades i 18th century av Nicolar-Jacques Conté, en fransk vetenskapsman, som svar på grafit brist. Han föresatte sig att designa en penna som kan göras med en liten andel av grafit, vilket gör att det är tillverkat av material som framställts inom Frankrike. Resultatet blev en blandning av lera och grafit som ugnen sparken för att uppnå en hård konsistens. Artister antas Conté kritor, som är lätt tillgängliga idag i många butiker konst utbudet. Det traditionella färger för Conté kritor var svart, rött och brunt. Den rödaktiga sepiaton av Conté kritor kallas ibland sanguine , och användes av många gamla mästare i skisser och preliminära ritningar. Modern Conté kritor finns i ett sortiment av färger, även om vissa konstnärer föredrar att hålla fast vid den traditionella färger, med fokus på nyanser av skuggning och design snarare än fet färg. En skicklig artist kan uppnå mycket subtila nyanser, skapar nästan fotorealistiska arbeta med Conté kritor.

Utformningen av Conté kritor ibland jämfört med pastellkritor. Båda är minnen av fast pigment som kan tillämpas direkt på papperet. Men Conté kritor är mycket svårare än pasteller eller ritkol, ger skarpa, strama linjer, snarare än den mer suddig bekant till pastell användare. Använda Conté kritor, kan en konstnär åstadkomma subtila variationer av skuggning i klara, tydliga ritningar. Också vilja pasteller och ritkol, kan Conté kritor fläckar på fingrarna och konst producerad med dem behandlas vanligtvis för att förhindra att färgpigment från att gnugga bort. P

Grov papper används vanligen med Conté kritor, eftersom de hämtar pigment bättre än släta eller glansigt papper. Conté kritor används också för att göra skisser på duk som senare kommer att målas över. Konstnärer kan också använda en Conté krita som en ritning penna, om de så önskar en distinkt färg eller nivå av hårdhet. Vissa artister kan också välja att använda färgat papper för arbete med Conté kritor för en önskad specifikt utseende.

Den moderna Conté krita är lång och fyrkantig i tvärsnitt. Eftersom den används, kommer sticka erodera långsamt, och den bör inte kräva någon skärpning. Tillverkare erbjuder också Conté kritor i varierande grad av hårdhet, så att konstnärer att använda Conté kritor för mjukare linjer och mer känslig skuggning. De säljs både individuellt och i boxar, med många butiker konst för transport av ett överflöd av individuell svart, brun och röd Conté kritor, eftersom dessa färger är i hög efterfrågan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.