Vad är Chalkboard Paint?

Chalkboard färg är en typ av färg som torkar till en yta ungefär liknande som en svarta tavlan. När Chalkboard färg har tillämpats på en yta, kan den användas precis som en vanlig svarta tavlan, även om det kan periodvis touch-ups. Många hårdvara och måla butiker leverera säljer svarta tavlan färg, och det kan också beställas genom specialty färg. Det brukar vara lite dyrare än vanlig färg, på grund av den komplexa sammansättning.

För folk som inte känner för att köpa kommersiella svarta tavlan färg, kan denna färg också lätt göras hemma. En av fördelarna med hemgjord svarta tavlan färg är att det tillåter folk att anpassa sina färger, skapar svarta tavlan målar i olika färger för olika uppgifter. För var och en kopp (237 milliliter) av färg, kan två matskedar pulveriserat tegel injekteringsbruk läggas till före blandningen grundligt rörs och därefter tillämpas. Om ett lager av primer före målning med svarta tavlan färg rekommenderas, särskilt om färgen är ljus och det används för att täcka en mörk färg. Det finns många användningsområden för Griffeltavla färg. Till exempel, en vägg målad med svarta tavlan färg kan användas för att utbyta information, antecknar nödvändiga ingredienser från affären, eller skicka påminnelser om kommande händelser av intresse för hushållet. I familjer med små barn, kan svarta tavlan målar barnen att uttrycka sin kreativitet på väggarna utan att behöva oroa sig för långsiktiga skador, eftersom svarta tavlan färg kan enkelt torkas bort när folk är trötta på att titta på vad kan vara på det.

En del restauranger och andra anläggningar med offentliga toaletter använda svarta tavlan färg för att vända på graffitikonstnärer. När en hela badrummet är täckt med svarta tavlan färg och krita ges, tillsammans med en uppmaning att dekorera, skriva dikter, och så vidare, avskräcker det permanent klotter genom ett utlopp, och stimulerar konst och dialog i badrummet. Chalkboard färg används också ibland i kommersiella kök och andra platser företag där förmågan att jot en sammanfattning offentlig promemoria kan vara användbar.

Det finns andra innovativa sätt att använda Chalkboard färg. Det kan användas för att måla teatrala uppsättningar, till exempel, så som designers för att dekorera med krita för att skapa ett visst utseende och känsla. Chalkboard färg kan också användas för att måla skrivbord och arbetsbord för människor som kanske vill ha lite utrymme att arbeta med matematiska formler och andra besvärliga, eller att skapa personliga chalkboards, kuber svarta tavlan, och andra ytor där folk kunde skriva eller rita.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.