Hur kan jag spela en kam?

förmåga att spela en kam är faktiskt lättare att köpa än många tror. Det är inte komplicerat lärdomar att ta, och bara några enkla tips att följa för att kanske musik med en enkel kam. Genom att helt enkelt förbereda kammen ordentligt och lära sig använda de vibrationer i din röst på rätt sätt, kan du lära dig att spela en kam på bara några minuter. Innan du påbörjar ett försök att spela en kam, är det viktigt att förbereda ditt musikinstrument. Detta är mycket enkel att åstadkomma, eftersom du bara behöver komponenter. Först är det nödvändigt att säkra en enkel kam. De flesta som spelar en kam rekommenderar att du använder en enkel ficka kam av plast, även om vissa människor föredrar kammar råtta svans. Nästa, en bit papper krävs. Papperet skall vara tillräckligt stort för att lägga över tänderna på kammen. Gemensamma vax papper från köket eller mjukpapper som används för inslagning av presenter är idealisk för denna funktion. Kombineras dessa två komponenter utgör det som brukar kallas en kam kazoo.

För att börja spela en kam, vik papperet över tänderna, sedan försiktigt placera kammen mellan dina läppar. Var noga med att inte flytta kammen i munnen och därmed göra det möjligt för papper att bli våt. Tryck dina läppar ihop ordentligt, men utan att trycka ner alltför hårt på kammen och papper.

Med kammen säkert på plats, kan du börja spela kammen. Detta kommer att innebära nynna en melodi samtidigt som de fortsätter att hålla kammen stillastående. Som ni hum, de vibrationer som skapas av din röst kan göra att papperet skallra. Resultatet av denna verksamhet är ett ljud som är mycket likt en kazoo. Tonhöjden din röst avgör noteringar som produceras med kammen. Huvudsak, om du kan nynna en melodi kan du spela en kam.

Ringa och spela kam kazoos har ett underbart sätt att roa de yngre barnen, liksom påminna människor om folkkonst och musik från svunna dagar. Eftersom enheten kräver inga kostsamma material och ingen musikalisk talang annat än förmågan att hum, nästan alla kan njuta av att spela en kam.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.