Vilka är Ballet positioner?

Ballet positioner i början av undervisning i balett. Dock tidigt balett positioner i början dansare sällan representera mästerskap. Balett positioner motsvarande fötter och armrörelser, och ligga till grund för svårare rörelser. Det verkar som att den första av baletten positioner skulle vara lättast att behärska, men det är faktiskt det svåraste. Uppnå perfekt form på första plats med fötter och armar, ger bättre teknisk kompetens i alla andra balett positioner. Den första baletten positionerna för fötterna sätter klackarna ihop. Tårna vänds ut med målet att vara balettdansös uppnå en 180 ° vinkel. Uppnå detta valdeltagande tar arbete, och kräver att balettdansös att använda höfterna. Det är inte en naturlig ställning, men alla goda balettdansörer måste behärska valdeltagande anses för positioner i balett företag. När valdeltagandet är perfekt, knä är bokstavligen rygg mot rygg. för vapen, är det första av de balett positioner böjda armar med händerna nära varandra i rakt framför nedre bäckenet. Palmerna punkt uppåt och fingrarna ger en mjuk kurva. Armbågarna är också lätt böjda. Den andra av de balett positioner för fötter har den 180 ° valdeltagandet, men fötterna är placerade ungefär en fot (. 30 m) ifrån varandra. Armarna behålla sin böjd ställning, men det händer nu något mer isär. Varje hand är framför överst på varje lår. På tredje plats för fötterna, höger fot behåller 180 ° valdeltagandet. Vänstra foten kommer framåt med hälen mot höger tå. Vänster fot ska bilda en nästan 90 ° vinkel med höger fot. Vänstra arm pekar rakt ut från axeln med handen platt och handflatan nedåt. Den högra armen är höjd och böjd ovanför huvudet, med handflatan vänd mot hjässan.

Fjärde position utgör bara en liten rörelse i vänster fot. Istället för hälen som ställde upp med tån på höger fot, är hälen nu upp mot mitten av foten. Den högra armen är densamma som i tredje position, men vänster arm lockar till kroppen och bildar en rätt halvcirkel framför bröstet.

femte positionen flyttas båda fötterna. Målet är att behålla de 180 graders vinkel, med vänster fot framåt. Hälen på en fot förbindelser upp med tån i den andra. Båda armarna är nu ovanför huvudet i en böjd ställning. Den vänstra armen är placerad precis som den högra armen är placerad i balett positioner tre och fyra.

från varje balett positioner, lär en elev att ta saldon på tå skor, gör knä-kurvor, och böjer sig fram och tillbaka med överkroppen. Sådant arbete sker vanligtvis vid Barre under balett klass. Positionerna har sedan upprepade gånger tillämpas i koreografi.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.