Varför gjorde polisen Break Up?

Tekniskt sett slutet av 1970-1980-rock band, The Police, har aldrig formellt upplöstes. Trots att aldrig bryta upp, spelade 2007 Grammy Awards värd till en "återförening" av polisen. Nästa dag var fans av polisen ännu mer glada att höra att bandmedlemmarna är avsedda att göra en turné värld återförening.

frågor fortfarande om varför polisen valde att ta ett sådant längre avbrott från att arbeta tillsammans. Bandmedlemmarna, inklusive den gåtfulla sångaren Sting, Stewart Copeland som ursprungligen bildades The Police, och Andy Summers, allt tog tid från 1984 och framåt med separata karriärer. Av dessa karriärer, var Stings klart mest uppmärksammade, precis som hans närvaro i The Police något överskuggade gåvor av Copeland och Summers.

Många av de problem som uppstod med polisen så de blev världsberömda, i särskilt med deras fjärde album Ghost in the Machine , tillskrivs den berömmelse lockas av Sting. Vilket är fallet med många rock band, sångare tenderar att få fler varsel, och ofta krediteras med bandets framgång. Sting hade också visat att han var en begåvad textförfattare och kompositör, och hade försett polisen med de flesta av sina hits.

Tension om konstnärliga riktning mellan Sting och Copeland började montera, vilket blev tydligt med flera offentliga bråk. För Copeland, visade utan tvekan ett av de mest begåvade rock slagverkare i hans ålder, Sting ökande kontroll av polisen utmanande. Constant stridigheter, trots stora kommersiella framgångar, och liten kompromiss av någon av bandmedlemmarna uppstod och blev nästan lika berömt noteras som var bandets låtar. Efter att producera Synchronicity under 1983 och avslutat sin världsturné, meddelade Polisen planer för en välbehövlig sabbatsår. Polisen gjorde återförenas kort år 1986 att delta i tre Amnesty International fördel konserter, men inte senare tillkännage några planer på att göra ett annat album eller åka på turné.

Istället fortsatte Sting en framgångsrik solokarriär, experimentera, som han hade velat göra med polisen, med olika musikaliska former, särskilt jazz. Andy Summers, vars förmåga som jazzgitarrist var utställningsmonter knappt med The Police låtar, glad många gitarrister jazz med flera album. Copeland inledde en framgångsrik karriär räknandet filmer, och senare räknandet musik för flera videospel inklusive Spyro The Dragon .

Polisen fick spela en låt eller två tillsammans på ett fåtal tillfällen. År 1992 spelade de en uppsättning på Sting bröllop. När invald i Rock and Roll Hall of Fame 2003 gjorde de tre låtar tillsammans. Däremot antyder att polisen konstaterade att även dessa korta framträdanden visade tecken på stress. Klart, tiden var ännu inte mogen för en återförening.

Fans, musikkritiker och vänner av polisen konstatera att en sådan stress inte var uppenbar i deras 2007 Grammy uppträdande. Inga ord har ännu inte dykt upp om huruvida en återföreningsturné kan följas av produktionen av ny musik. De flesta tycker att det är osannolikt med tanke på tidigare konstnärliga skillnaderna mellan bandmedlemmarna. För nu är gamla fans och nya bara glad att bevittna nya föreställningar av rockklassiker, och är glada att se föreställningar genomfördes med ett lugn, mognad och positiv energi som kanske har saknats tidigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.