Vad är en gitarr Ryggsäck?

En gitarr ryggsäck är ett mjukt skal fall för manuellt transportera din gitarr säkert, händerna fria. Med axelband gitarr ryggsäcken kan göras som en traditionell ryggsäck, så att du kan utföra andra objekt eller utrustning. En gitarr ryggsäck kallas också ett gig bag, dock inte alla gig påsar har axelband.

Gitarren ryggsäck finns i många dimensioner och modeller för att tillgodose olika typer av gitarrer, basar och även Banjos. Yttre skalet är vanligen av slitstark nylon som är lätt att rengöra, även om vissa är gjorda av tweed. En bra gitarr ryggsäck kommer att ha en tät inbyggd foam stoppning för att ge gott skydd, och en inbyggd hals Brace att hålla instrumentet stabiliserats.

På grund av det använda materialet, en gitarr ryggsäck är betydligt lättare än ett hårt skal fall. Bara detta gör det mycket bekvämt för lokala gigging, transporterar över hela campus, slog i tunnelbanan, eller till och bedriva en cykel. Utsidan av påsen finns det ett flertal påsar, fickor och fack. Dessa används för notblad, utrustning såsom strängar, picks, tuners, små effekter lådor eller pedaler Stomp, och så vidare. Konfigurationen av dessa fickor kan vara viktiga, så välj en modell som kommer att tillgodose dina specifika behov. är en gitarr ryggsäcken för att skydda din akustisk eller elektrisk gitarr från casual stötar, stötar och drar ett, förutsätter dock en mjuk väska även ett visst mått av försiktighet och omsorg. En gitarr ryggsäck rekommenderas inte för flygresor eller andra fall där instrumentet skall stuvas med bagage, såsom i magen på en buss. Ett hårt skal fall kommer att ge fler skydd i situationer där ovarsam hantering kan förväntas.

Var noga med gitarren ryggsäck är av rätt dimensioner för ditt instrument. En väska som är för litet kommer inte att ge maximalt skydd, medan en påse som är för stor kommer att ge instrument för att gå alltför fritt inne.

kan Gitarr ryggsäckar finns på de flesta butiker som säljer gitarrer, och priset varierar beroende på kvalitet och funktioner. En billig gitarr ryggsäck kan sälja för så lite som $ 20 (USD), medan vissa modeller når 100 USD eller mer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.