Vad är en Produktionsassistent?

Skapa en studio-backed Hollywood film kan vara ett stort företag med hundratals fackliga hantverkare, regissörer, producenter och aktörer som alla försöker att ro åt samma håll. Samtidigt dussintals små men viktiga sysslor börjar samlas på hög, med ingen att ta itu med dem. Ange produktionsassistent. En produktion assistent är en kombination av kontor intern och nybörjar Varubud hyrt särskilt genom att producenterna att utföra rutin-och ibland inte så rutin-uppgifter på och utanför filmen uppsättning. En produktion assistentens arbetsuppgifter förändras från dag till dag. Han eller hon kan leverera manus ändringar direktören vid ett avlägset inspelningsplats, eller kaffe till belysning besättningen. Producenterna kan skicka en produktionsassistent att hämta en reservdel till en kamera eller leverera film kapslar på behandling labbet. Om en scen begär extra eller atmosfär, en produktion assistent skulle kunna delta som en bakgrund aktör eller bistå i riktning hyrda extras. Det är inte ovanligt att en produktion assistent för att hitta sig själv utföra simpla uppgifter som att driva ett snö maskin eller samla rekvisita efter en scen.

Arbetet som produktionsassistent betalar väldigt lite, om något, men många tar det på för blotta spänningen som arbetar på en större film. En produktion assistent kan ha en möjlighet att samverka professionellt med stora skådespelare och regissörer. Det kan finnas vissa resor till exotiska platser som också. Ibland kan en produktion assistent kan få en officiell skärm kredit, vilket kan vara ett positivt steg mot större och bättre positioner i framtiden. Erfarenheterna av att arbeta som produktions-assistent kan vara ovärderligt för film studenter och stora teater. Det finns några nackdelar med att arbeta som produktionsassistent. Jobbet är oftast utanför unionen, vilket innebär en produktion assistent är huvudsakligen i händerna på ett antal producenter. Detta kan leda till mycket långa timmar som ägnats åt att försöka tillfredsställa hela produktionen personalens behov.

Scheman kan variera, från en all-night skjuta på måndag till en heldags-skott på onsdag. Produktion assistenter måste vara tillräckligt flexibel för att hantera alla typer av uppdrag, oavsett hur simpla de kan förefalla. Det handlar om den färdiga produkten när du arbetar i filmbranschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.