Vad är Trade Paperbacks?

Trade Paperbacks, ibland kallad grafiska romaner , är böcker görs genom att sammanställa flera berättelser som ursprungligen publicerades som serietidningar. Vanligtvis innehöll serier i handeln pocketböcker är alla de som flyter ihop för att slutföra en storyline. En person kan köpa en handel pocketbok för att läsa hela storyn i bara en bok i stället för i flera separat tryckta serietidningar. När handeln Paperbacks först infördes, har återgetts de i samma storlek som den ursprungliga publikationen. Dessa handel Paperbacks var reserverade typiskt för nytryck serietidningar som inte längre i tryck eller som var svåra att hitta i original.

Modern handel pocketböcker, å andra sidan, är ofta släpps snart efter den ursprungliga serien kommer ut. Dessutom är de publiceras i regel i en mycket mindre storlek än den ursprungliga, typiskt ungefär samma storlek som en vanlig roman. Den förtida frigivning av handeln pocketböcker har faktiskt hjälpt några serietidningar vinna nya läsare, eftersom de lätt kan fånga upp i bakgrunden av en serietidning historia genom att läsa handel paperbacks.

Modern handel pocketböcker ofta inkludera ytterligare repliker och konstverk som inte var en del av den ursprungliga publikationen. Till exempel kan de innehålla speciella funktioner som fanns tillgängliga på Internet eller i handeln publikationer när de ursprungliga serietidningar släpptes, eller ens skivomslag som skiljer sig från originalet. Dessa extra, plus det faktum att handeln pocketböcker är ofta billigare än den ursprungliga serietidningar och inte innehåller reklam, gör dem särskilt lockande för serietidning fans. I många fall, handel pocketböcker även särskilda introduktioner skriven av en känd person som inte är direkt förknippade med serietidning. Trade Paperbacks dock inte, innehålla funktioner som exempelvis beundrarbrev eller präglat omslag. Dessutom handel pocketböcker ofta ingår inte bakgrunden berättelser.

Många serier som inte ger bra resultat i den första körningen gör väl en gång omvandlas till handel paperbacks. I själva verket har handeln pocketböcker varit känd för att hjälpa några serietidningar återvinna sin popularitet. Ändå enskilda frågor för serier fortfarande mer populär än handeln pocketböcker, som handel pocketböcker har väldigt lite med samlarvärde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.