Kan jag skriva Really och sälja en roman?

Skriva och sälja en roman är en dröm för många människor och det är möjligt att göra den drömmen till verklighet. Vissa människor i grunden bara vill ha sitt namn på ett bokomslag och kommer att anställa en Ghostwriter för att skriva, medan andra verkligen vill bli författare och har tillfredsställelse att skriva kreativt själva. Om du på allvar att skriva och sälja en roman, fortsätta läsa böcker i genren du vill skriva på, lär dig teknikerna bakom nya utveckling såsom scen crafting, skriv ett minsta antal sidor per dag och spendera lite tid att lära förlagsvärlden verk. Du kan prenumerera på eller köpa en god kvalitet författare tidskrift som Writer's Digest för att komma igång med att lära sig om frågor som hur man skriver nitning dialog och hur man komponerar en övertygande bok förslag. Det finns också många användbara "Hur man skriver och sälja en roman" böcker som finns idag. Om du inte har pengar att spendera på en hel del att skriva resurser, kolla in dem på biblioteket.

När man tillbringar en del material tid att läsa om att sälja din roman, kommer du att få en bra uppfattning om vilken förläggare passar den typ av böcker du har i åtanke. Du kommer få reda på om du behöver en agent eller inte. Det är vettigt att lära sig mer om hur du säljer din bok när det är gjort och vars händer man behöver nå för att få dig försäljningen.

Om du verkligen vill skriva och sälja en roman du behöver för att utveckla och behärska dina alster teknik. Studera romaner du älskar att läsa och analysera vad som gör dem bra. Detta kan hjälpa dig att utveckla din egen stil och strategier för att ta tag i läsarens uppmärksamhet och hålla det hela vägen igenom boken.

När du väljer att skriva och sälja en roman, framför allt måste du skriva ett minsta antal sidor per dag. Du måste engagera sig i projektet och inte låta ursäkt för att inte tillräckligt med tid kan du fördröja. Du kan verkligen skriva och sälja en ny så länge du har passion och engagemang för att stanna med det och se det ända till slutet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.