Hur väljer jag det bästa Drum Throne?

Vad många första gången trummisar inte inser är att en av de viktigaste delarna av sin percussion set är trumman tronen. Trumman tron, pallen som en trummis sitter, har att placera honom eller henne i rätt proportion till trummor. Denna placering skulle kunna bidra till att förhindra tillbaka värk, och bidra till bättre trumma spela. Det bästa trumman tron är oftast den som är helt enkelt det mest bekväma.

Drum platser finns i många storlekar och former, men det finns två olika grundläggande stilar: cykel stil och runda, traditionell stil. För dem för vilka ben komfort är viktigt, cykel stilen skulle kunna vara den bättre av de två alternativen. Så småningom bör en trummis köpa en trumma tron som stödjer god balans totalt sett. Detta innebär att trumman pallen bör vara tillräckligt stabil och stark nog att den inte skakar. Det måste också ha starka ben som är ordentligt ansluten till basen. Det bästa trumman ordförande är en som inte lägger onödiga påfrestningar på ena sidan av kroppen jämfört med andra. Trummisar ska försöka att investera i troner som har en hiss, så det kan snabbt justeras i höjdled. Detta låter dig justera trumman tronen för en föreställning, om det behövs. Ibland, hur en praxis skiljer sig från hur man gör-kan praktiken vara så avslappnad som den verkliga prestandan är rigorös. Snabbt finjustera din trumma tron på olika höjd lägen när du tränar och genomfört kan förbättra din trumma och spelteknik.

Några trumma troner komma med gasfyllda cylindrar och stöd balkar som medger en buffert för att absorbera effekten av dina rörelser. Detta kan bidra till att förebygga svårigheter till följd av upp-och nedgående rörelse som vanligtvis följer kraftig trumma. Vissa trumma troner är konstruerade för att endast kräva att fingertoppen med att anpassa höjden på sätet.

Att spela trummor är en fysisk aktivitet som ofta kräver ansträngning under en lång tid när du sitter på ett ställe. Lärande och öva trumma kan leda till skada eller sub-par prestanda om trumman sätet har inte utvärderats för sin plats med en trummis vikt och längd. Vadderad trumma stolar med rygg vilar finns för de mycket unga eller de som lider av känsliga ryggar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.