Hur jag Prova på American Idol?

American Idol? är ett populärt tv-program featuring begåvade sångare från hela USA. En gång om året håller showen auditions för att hitta tävlande för nästa säsong. Dessa utfrågningar hålls i flera stora städer i USA, för att ge största möjliga antal människor en chans att prova. Tusentals hoppfulla tävlande köra bil eller flyga in från hela landet för sin chans på berömmelse, men bara en handfull tävlande från varje stad kommer snarare att göra det på American Idol?. Det första steget till auditions för American Idol? är att hitta till närmaste audition plats nära dig. Audition platser och tider brukar posted flera månader innan auditions börjar. Börja förbereda så fort du lär dig där du kommer att auditions. Boka hotell, och spara pengar till resan. Ta röstlektioner, och välja en låt att sjunga. Kontrollera American Idol? hemsida för att läsa om kvalifikationerna provar. De tävlande måste vara amerikanska medborgare, i åldrarna 16 och 29. Personer under 18 år måste ha en förälder eller vårdnadshavare med dem.

komma tidigt till audition webbplats. De två första dagarna är för registrering. Den som vill provspela måste visa två former av identifikation och fylla i några papper innan kameran ens börjat rulla. När du har registrerat dig kommer du få ett papper lägga band runt handleden för att visa att du har genomgått säkerhetsprövning för uttagningen. Det tidigaste som tävlande har rätt att rada upp samma dag som auditions är 6: 00. Ju tidigare du kommer dit, desto bättre. Kom klädda för att imponera, du vill se ut som någon som skulle vara bra på TV. Även om du inte vill gå över toppen, du vill se fin. American Idol? har restriktioner på vissa kläder, though. Du kan inte ha någon synlig tatuering eller bära kläder med en logga på eller med avbild av någon känd, antingen levande eller död. är det allra första audition sker i grupper om fyra, framför en av 12 grupper av två domare. Dessa domare är en del av showen produktion besättning. Varje sångare får 15 sekunder för att sjunga en sång som de själva väljer. Försök att sjunga något som är en något unik, men ändå en bra matchning för din röst. Domarna kan höra samma låt tusentals gånger, och du vill kunna stå ut från mängden.

Efter denna första audition, kommer endast cirka 100 till 200 tävlande förs över på andra omgången. Den andra omgången kommer att vara på en annan plats vid en annan tidpunkt, och utövarna kommer att vara auditions framför American Idol? producenter. Efter denna audition, kommer deltagarna att utföra framför den officiella American Idol? domare. Den som passerar den omgången kommer att skickas till Hollywood för att vara bland topp grupp artister för TV-serien.

Av de tusentals American Idol? auditioner varje år, bara en handfull sångare får en chans att verkligen fungera som en deltagare i TV-programmet. Domarna söker tävlande med mycket talang, som gnistrar, och som har en historia att berätta. American Idol? är inte en talangjakt, det är en dokusåpan, och det tar mer än en fantastisk röst att ta sig igenom auditions. Det tar ett stort förtroende, personlighet och beslutsamhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.