Vilka är de olika typerna av vinjettbilder?

Affischer och utskrifter är mycket populära former av konst, och i dag kan vinjettbilder vara nästan lika konstnärligt som konstverk de markera och skydda. Det finns många stilar att välja bland, från optioner heminredning till kommersiella ramar och tält. Många vinjettbilder är lika dekorativt som de är funktionella. De kör allt från fristående till vägghängd och från bordsskiva enheter till hängande vinjettbilder.

vinjettbilder finns i en mängd olika storlekar och ytbehandlingar, av trä, metall, akryl och plast PVC. En av de vanligaste stilarna är svart aluminium enkelt lastning ram, som ofta nämns som en film affisch ram. Affischer är bara gled ovanpå dessa vinjettbilder, bakifrån, och ramar behöver inte ens tas bort från väggen. Den här stilen finns i de flesta storlekar, lätt att hitta, och mycket prisvärd. Om du vill ha något lite mer elegant, anser plakett monterad vinjettbilder. Denna stil monterar affischen på inramat mattor med avfasade kanter för en mer anpassad, permanent visningsalternativ. Å andra sidan, om du planerar att byta affisch eller skriva ut ofta, kanske du vill välja svänga vinjettbilder. Denna stil kommer med trä eller metall inramning, öppnas som en bok, och du kan snabbt ta bort en affisch och sätta in en annan i dess ställe. Dessa kallas ibland för tidningen ramar, eftersom de ofta används för att visa dagstidningar. Ett annat alternativ är krökt vinjettbilder tillverkad av klar akryl. Detta attraktiva stil erbjuds i både bordsskiva enheter och väggmonterade enheter. Andra vinjettbilder finns även i akryl, inklusive platta ramar, som kan monteras på väggen eller upphängd i taket för en modern look. Ett annat sätt att få den "flytande" modernare utseende är med affisch räls.

vinjettbilder är inte bara för användning inomhus heller. Det finns ett stort utbud av utomhusaktiviteter alternativ, från väderbeständigt väggmonterade enheter till affischen står och fristående ramar affisch.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.