Vid vilken ålder ska mitt barn in Ballet Lessons?

Ballet lektioner finns för mycket unga och mycket unga i sinnet. I sanning, kan balett lektioner erbjudas så små barn som två till tre år gamla. Dessa är normalt roliga introduktionskurser där inte finns stora förväntningar på barnet. Normalt är föräldrarnas närvaro under klasser för de yngsta barnet önskvärt eller obligatoriska. Vissa balett lektioner är även "mamma och mig" typer, där både föräldrar och barn deltar. Om du vill vänta tills ett barn kan gå på egen hand balett lektioner, kommer du antagligen att vänta tills barnet är ungefär fyra. Vissa klasser finns för barn så unga som tre och ett brådmoget barn skulle kunna ta balett klasser tidigare. Mycket beror på mognadsgrad av ditt barn. För enkla introduktionskurser, anser balett lektioner som fokuserar på att ha kul med några balett rörelser, snarare än stel instruktioner.

Ballet klasser som fokuserar mer på teknik än kul brukar kräva att barnet ska uppvisa en viss mognad. Barnet ska kunna ta instruktioner, vara uppmärksam, lyssna och ta mild kritik. Dessa färdigheter är inte behärskar i 3 eller 4-åringar i de flesta fall, även om vissa barn är undantag. Ett barn som älskar verkligen balett kan dyrka en lärare och erbjuda honom eller henne försjunken uppmärksam på läraren. Dessa är ofta de barn som går på att göra karriär inom balett, om deras beundran och kärlek matchar deras förmågor. I verkligheten kommer de flesta barn aldrig så långt i balett, men tidig exponering för roliga kurser kan göra dem livslång älskar dans. Det finns dessutom inget fel tidigt införande av bra övning begrepp, som balett lektioner absolut understryka. Om du letar efter ett roligt, inledande klass, håll dig borta från alltför tekniska, stela eller hårda balett skolor som finns för att skapa professionella dansare.

Endast ett fåtal barn dra nytta av denna typ av undervisning, vilket kan orsaka förlust av självkänsla och överdriven oro kroppsvikt. Andra professionella skolor har mycket mjukare undervisningsmetoder balett, och om du tror att ditt barn kan göra en karriär av balett, leta efter undervisningsmetoder som är exakta utan empati. Balett lektioner bör inriktas mot barnets ålder, och bör inte ha orealistiska förväntningar om barndom beteende.

Föräldrar bör undersöka flera balett skolor, och även inledande lektioner balett erbjudits genom stadsparken och Rekreation centers. Varje klass får ange åldersgränser, eller det kan vara upp till föräldern att avgöra om barnet är moget att ta en viss klass. Med tanke på den typ av klass och ditt barns individuella mognad är viktiga. Dessutom väga barnets intresse för balett. Ett barn som inte är särskilt fascinerad av denna form av dans får inte njuta av balett lektioner, även om de är löst strukturerade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.