Vad bör jag veta om att ta en vuxen Ballet Class?

Människor som inte åtnjuter inte går på gym för att träna bör överväga att delta i en klass vuxen balett. Regelbundet deltar i klass vuxen balett ger flera fördelar. Balett förbättrar hållning, ökar flexibiliteten, uppmuntrar viktminskning och utmaningar både kropp och själ.

tillbringat en timme i balett klass hjälper människor att glömma stress och oro i omvärlden. Detta beror på att utföra balett korrekt kräver fullständig koncentration. Det är nästan omöjligt att oroa sig utanför frågor när dansare försöker utföra en rörelse eller steg till den bästa av hennes förmåga. När en person bestämmer sig för att delta i en klass vuxen balett, måste hon se till att hon studerar vid en klass som passar henne nivå. Nybörjare bör delta i en grundläggande början klass. Det är viktigt att observera en klass innan de beslutar att anmäla dig till det, eftersom skolorna varierar i sin definition av en "nybörjare". Det kan vara frustrerande att försöka hålla upp i en klass om eleverna är mer avancerade. Det danslärare ska kunna hjälpa en nybörjare avgöra vilken klass som är bäst för henne.

Vuxen balett klasser tillåter vanligtvis elever att bära alla typer av kläder för klassen, men det är bäst om en vuxen elev bär åtsittande kläder. Detta gör att danslärare för att se om dansaren är placerad felaktigt. Kvinnors typiska kläder för en balett klass omfattar en trikåer och strumpbyxor, men shorts, leggings och byxor yoga kan också användas. Män kan bära en t-shirt, byxor svett, eller shorts.

Skor är en viktig del av utrustningen i dansarens liv. De är tillverkade av antingen duk eller läder. Nya vuxenstuderande ska köpa sin dans skor på en Dancewear butik. De anställda vid Dancewear butiken kan hjälpa dansare hitta skor som verkligen passar. Nya dansare bör undvika att köpa balett skor från en butik på nätet eftersom det är omöjligt att prova dem innan du köper skor. Kvinnor bör inte bära Tåskor-blockerat skor som gör att dansaren att stå på spetsarna på tårna-om de är nybörjare. Bära Tåskor kräver många års träning så att musklerna blir stark nog att klara av belastningar som dans på punkt. Kom ihåg att bära bort håret från ansiktet och halsen. Några dansare med långt hår drar det till en bulle. Andra fläta eller sätta det i en hästsvans. I varje fall bör håret aldrig tillåtas att piska i ansiktet på balett klass. Det kan skymma de visioner och ser amatörmässiga i dansstudion.

Vuxenstuderande bör komma tidigt för en vuxen balett klass så de har gott om tid att sträcka innan klassen startar. En typisk balett klass börjar vid barre, en lång järnväg fäst på väggen. Mittemot Barre är en full längd spegel som tillåter dansarna att kontrollera om de håller sina kroppar korrekt. Eleverna utföra en rad ben-och armrörelser Håll Barre för stöd.

Efter Barre, studenterna framsteg till mitten av golvet för mitt arbete. I centrum, dansarna arbete på balans och fotarbete. Först börjar med långsamma, adagio rörelser. Gradvis övningarna flytta till snabbare rörelser, vänder och hoppar. Klassen varar vanligtvis i en timme. Efter varje klass, dansare kvar ömma muskler.

Kom ihåg att varje människa lär sig i sin egen takt. Låt dig inte skrämmas av dem i en vuxen balett klass som verkar för att lära sig snabbare eller verkar vara mer flexibla. Tvinga inte kroppen till positioner som man inte kan göra. Detta kommer bara leda till skada. Det är viktigt att en vuxen balett student fokuserar på att utveckla sin egen behärskning av balett, som balett är en konstart som kräver en successiv progression av skicklighetsnivå. Koncentrera dig på formning en stark, frisk kropp. Balett kommer att bidra till detta mål. Engagera sig balett klasser två eller tre gånger i veckan kommer att bidra till en vuxen gå ner i vikt, förbättra kroppshållning, elongate kroppen, utveckla tonad muskler och bygga självkänsla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.