Vad bör jag veta om Acoustic Guitar Strings?

Akustiska gitarrer är ihåliga arbetsföra gitarrer som kommer med sex eller tolv strängar stål och valfria ombord elektronisk mickar. Akustiska gitarrer ska inte förväxlas med sin akustiska kusin, klassisk gitarr. Klassisk gitarr kräver nylon strängar och kan saknas en stödjande truss rod i halsen, inte använda den höga spänningen stål-strängar core konstruerad för akustiska gitarrer. Akustisk gitarr kallas ibland akustisk stål-strängad gitarr för att göra deras skillnad från klassisk gitarr klar.

Akustisk gitarr strängar finns i en handfull legering nyckeltal och mätare. Legeringen siffra avser de olika metaller som smink strängen, och spårvidden av strängen hänvisar till sin tjocklek eller diameter.

Bronze akustisk gitarr strängar kallas 80/20 strängar, med hänvisning till deras koppar-till-tenn (eller zink) ratio. Dessa är ljusa ljudande strängar med en tydlig, ringsignal, men ibland kritiserats för att förlora sin ljusstyrka efter en kort inledande period. Inte kräver så mycket spänning, de har en mjukare känsla.

Phosphor-brons akustisk gitarr strängar är 92% koppar och 8% tenn (eller zink), är frätande-resistenta och tenderar att vara längre än standard brons med en brassier ljud. Även styvare än 80/20s, dessa strängar är förmodligen den mest populära strängar.

Brass akustisk gitarr strängar 85/15 strängar, tyckte vissa att falla mellan dessa två typer av strängar i form av ljud. Dessa strängar är också omtyckt, men du kan hitta dem mer känsliga för hud oljor. är Akustisk gitarr strängar gjorts i olika diameter eller Mätare: extra superlätt, superlätt, ljus, medium, tunga och extra tung. Lättare mäta strängar är tunnare, lättare att trycka på greppbrädan för förbättrad spelbarhet och är i allmänhet föredrar plockare som behöver böja anteckningar enkelt och arbete strängarna. Tyngre gauge akustisk gitarr strängar är starkare, fylligare, hårdare och kräver mer styrka och skicklighet för att spela men leverera ett större, ljusare ljud, föredras för strumming. Medium gauge akustisk gitarr strängar falla ned i mitten med några fördelar av varje av de andra två kategorierna. Din spelstil och kompetensnivå kommer sannolikt att avgöra vilken mätare som passar dig bäst, men nybörjare och de med 12-strängad gitarr bör välja lättare strängar.

Silk och stål akustiska gitarr strängar är ännu ett val. Dessa strängar kan ha silke kärnor insvept i stål, eller gjutkärnor stål insvept i silke, sedan insvept igen i stål. Siden och stråkar stål kombinera några av de mellower attribut klassisk gitarr strängar, för att producera en hybrid snöre med en distinkt melodiskt ljud. Siden och stråkar stål inte lägga lika stor spänning på en gitarr hals som stål strängar, så en hals justering kan vara för vid byte till dessa strängar, särskilt om byte av medium eller tunga strängar spårvidd. Bortsett från de som helt enkelt föredrar ljudet av siden och stål, kan nybörjare tycker att siden och stråkar stål är vänligare än andra akustisk gitarr strängar.

Transport används i akustisk Gitarrerna givare, snarare än elektromagnetiska pickuper som de som används i elektriska gitarrer. Transducer pickups förstora ljud genom att ta upp vibrationer från locket och bro, så akustisk gitarr strängar som inte kräver magnetiska egenskaper. Brons och stråkar mässing inte används på elektriska gitarrer, eftersom dessa legeringar "inte kan höras" av elektromagnetiska pickuper. Istället elgitarrer använda strängar gjorda av rostfritt stål och nickel, eller metaller som har betydande magnetiska egenskaper. Av strängar avsedda för elektriska gitarrer, en del människor använder ren nickel strängar på akustisk gitarr, som har en mjukare känsla än brons eller strängar mässing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.