Vad är skillnaden mellan rap och Hip Hop?

rap och hip hop är två av de mest populära typer av musik i hip hop subkultur. Dessa två genrer har haft enorma konsekvenser för massmedier och västerländsk kultur. Först utvecklades i New York på 1970-talet växte hip hop subkultur först bland African American och Latino amerikanska samhället. Med tiden fick musiken och kultur utbredd acceptans och i slutet av 1990-talet fanns i alla populära media och underhållning över hela världen. Det finns tre huvudsakliga skillnaderna mellan rap och hip-hop: musikaliska funktioner, kultur och samhälle budskap. Dessa funktioner är avgörande för att skilja dessa två mycket likartade typer av musik från andra populärmusik. Effekterna av rap och hip hop på moderna kulturen har överträffat alla förväntningar och fortsätter att påverka allt från reklam till politiken. Den musikaliska inslag av rap och hip hop är helt olika. Rap är en kombination av rim och poesi till en musikalisk beat. Ämnet för rap kan variera från lokala händelser till relationer. I början av 1970 och 1980, förutsatt rappare social kommentar om frågor som inte fick regelbunden uppmärksamhet i media. Under senare år blev populär rap mer inriktade på konsument kommersialism och frågor relation.

Hip hop musik omfattar rhythm and blues och slå boxning. Rhythm and blues och R B musik är en blandning av soul och pop musik. Sångare kombinera sina texter till snabba musik som ofta används som bakgrund till komplexa dansrutiner. Den här typen av musik leder gå över till populärmusik med själfulla sång och text riktad mot gemensamma relationen frågor.

Kulturen i rapmusik är inriktad på poesi och kvalitet lyrics. Rapmusik har en stark bakgrund inom improvisatoriska poesi. Konstnärerna eller rappare förväntas skapa poesi som diskuterar de viktigaste frågorna i samhället, politiken eller media händelser. Konstnärerna i detta område av musik är huvudsakligen män, medan hiphop är en blandning av män och kvinnor. Rap grupper är också ganska sällsynt, de flesta rappare är konstnärer solo.

Skillnaden mellan rap och hip hop från ett samhälle meddelande vinkel är den roll som musik i populära media. Rap är ett verktyg som används för att uttrycka aktuella händelser och att berätta om människorna i det lokala samhället. Hip hop musik används för att uttrycka hopp för framtiden och komma ihåg framgångar det senaste.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.