Ska mitt barn Lär dig att spela ett musikinstrument?

standard Svaret på denna fråga är en odelad ja , skulle de flesta barnen lära sig spela ett musikinstrument. Barn lär sig disciplin från repetitionen processen, uttrycka sig själv från prestanda och social interaktion från grupp studier. Ett barn kan definitivt nytta av att lära ett instrument i tidig ålder, eftersom många professionella musiker kredit sina tidiga erfarenheter med att utveckla en livslång passion för musik. Även om ett barn upptäcker andra intressen senare i livet, den disciplin som krävs för att upprätthålla och spela ett musikinstrument kan visa sig användbart i andra situationer.

Det är de goda nyheterna. Det finns en annan sida av musikinstrument fråga som många föräldrar inte upptäcker förrän det är för sent. Att tillåta ett barn att lära sig ett musikinstrument innebär också att en förälder måste förbereda sig för upprepad skalor, höga ljud och ofta missade noter. Ett barns intresse för ett musikinstrument, särskilt ett högt eller förstärkta ett, är avsett att involvera hela familjen, antingen frivilligt eller ofrivilligt. Repetitionen processen är en viktig del av att lära sig ett musikinstrument, men ett barns replokalen kan ofta vara en annan mans den eller källaren.

Föräldrarna bör också förstå att en kvalitet musikinstrument kan vara en dyr investering, och barnets intresse i ett projekt kan vara notoriskt variabel. Innan tillåter ett barn att lära sig ett musikinstrument, pröva om barnet verkar entusiastisk nog att hålla fast vid det under flera år. Familjer på en budget kanske vill överväga att använda familjens piano för musiklektioner eller investera i en begagnad musikinstrument tills barnets intresse kan mätas. Investera i ett musikinstrument som används för band prestationer, såsom en trumpet eller klarinett, kan också betyda att investera i bandet uniformer, resekostnader och tillbehör. En annan faktor är kostnaderna och tillgången på kompetent undervisning. Att hitta ett överkomligt piano eller gitarr lärare kan vara en fråga om att kontakta en lokal musikaffär, men ett barn kan ha intresse av ett musikinstrument som lokal instruktion kan vara mycket ovanliga. Det finns nu ett antal självhjälpsgrupp undervisningsmaterialet tillgänglig online eller via större musikaffärer, dock, så ett barn kan ha möjlighet att lära sig grunderna för ett musikinstrument utan behov av formell lektioner. Många skolor ger också Extracurricular musikprogram och undervisning, men föräldrarna borde förstå detta kan innebära att plocka upp ett barn efter träningen och transportera honom eller henne utanför staden föreställningar.

Barn bör definitivt uppmuntras att prova olika konstnärliga försäljningsställen, inklusive musik, teater, kreativt skrivande och dans. Om ett litet barn visar ett tydligt intresse av en leksak musikinstrument, då föräldrarna kanske vill överväga att intresset till nästa nivå. Pressa ett barn att ta upp ett musikinstrument för andra uppfattar fördelarna är dock sällan en bra idé. Varje barn bör ha rätt att utöva ett kreativt utlopp baserat på hans eller hennes personliga intresse och kompetens, och om det råkar vara att lära sig ett musikinstrument, då föräldrarna ska förstå att det tar tid och metoder för att utveckla stabil utveckling färdigheter. En förälder s roll i en ung musiker liv kan vara att pressa honom eller henne till en högre prestanda.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.