Vad är Electric Stackers?

Elektrisk staplare har utvecklats för att göra lyft och lastning mycket lättare för lagerarbetare. Före uppfinningen av gas och senare elektriska staplare, arbetstagare lastning tung eller verktyg på lastbilar för transport måste använda remskiva system. Trumman fungerade effektivt, men de var ofta osäkra och svåra att använda utan hjälp av många arbetstagare. Uppfinningen av elektriska staplare gjorde det möjligt att frigöra flera arbetstagare, eftersom endast en person krävs för att driva den. Dessutom elektriska staplare är säkrare för lastning tung och verktyg.

Elektrisk staplare är lätta att manövrera, eftersom de innehåller både en styrning och en dra handtag. Alla elektriska staplare är på hjul och väger i genomsnitt 364 kg (802. 48 pounds). Detta gör det enkelt att ställa in enheten i området behövs, samt att börja arbeta igen utan att kräva en massa extra hjälp. Enheten kommer också med en hand paus för lätt att stoppa och placering.

Elektrisk staplare ser ut som en gaffeltruck utan hjul eller förarsätet. De flesta elektriska staplare arbeta på ett hydrauliskt system. Den genomsnittliga lyftkapacitet på elektriska staplare är 1200 kg (2,545 pounds), vilket gör dem praktiskt på platser såsom lager, där stora tunga lådor är staplade. Längden av gafflar av de flesta elektriska staplare är 1120 mm (ca 3,67 meter), medan bredden är cirka 570 millimeter (cirka 1,87 meter). Gaffeln grunden är 1193 mm (ca 3,91 meter) och den genomsnittliga enhetskostnaden har en vändradie på 1775 mm (ca 5,82 meter), vilket tillåter dem att passa in ganska trånga samtidigt som de kan vända runt för att få jobbet gjort.

lyftkraften från elektriska staplare är imponerande, med förmågan att lyfta 408 kg (900 pounds) till en genomsnittlig höjd av 1300 mm (ca 4,26 meter). Om detta gjordes med personal och en trissa system ensam, skulle det ta ett genomsnitt på fem till sex män för att lyfta denna vikt till samma höjd. Elektrisk staplare gör det också möjligt för snabbare stapling av objekt, med en typisk hastighet rad tolv meter per sekund (cirka 39,37 meter per sekund). Med en tung elektro-hydraulisk nätdel, som de flesta elektriska staplare har som standard, de kan fylla samma mängd arbete på mycket kortare tid.

De flesta elektriska staplare är laddningsbara och levereras med ett 12-volts batteri, men de utvecklas hela tiden. Företag bygger större och bättre elektriska staplare varje dag. Dessa stora staplare används i varv att stödet i lastning av fartyg, medan det finns också staplare tillräckligt små för att användas i en husägare garage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.