Vad är ett avlopp Clean Out?

En avlopp rensa ut är ett utjämnat pipa som ger tillgång till ett avlopp linje, tillåter människor att rensa bort blockeringar i avloppet. I många regioner kan avlopp rena outs finns längs den laterala avlopp linjen, avlopp linje som ansluter en hemmets VVS till det kommunala avloppet. Lateral träskor och avlopp rensa åligger fastighetsägaren. Större avloppsledning rena outs finns också med jämna mellanrum på kommunala avlopp linje, så att vatten och avlopp anställda kan rensa blockeringar i den del av avloppssystemet som är stadens ansvar.

De flesta villaägare arbetar med rena outs om deras egenskaper. Avlopp rena outs ligger ofta i varje hem på en egendom, och på fastigheten linjen, som ger flera åtkomstpunkter. Det är en bra idé att veta var var och en befinner sig, och att hålla omgivningen tydlig så att rena outs kan nås bråttom. När en blockering uppstår, kan snabbt komma att bli avgörande för förhindrar spill. I regioner som är utsatta för snö, ett avlopp ren ut kan finnas i en källare, så att det kommer att vara tillgänglig under vintermånaderna.

Röret kan oftast öppnas för hand eller med en skiftnyckel rensas och med hjälp av en VVS-orm eller spå, ett redskap som består av en lång ringlade kabel ansluten till ett stort huvud. Huvudet är knuffade in i röret och spolen trycks, tvingar huvudet genom blockering för att återställa och främja ett fritt flöde av material genom kloakledningen. Det är också möjligt att undersöka en blockering med hjälp av en VVS-kamera.

Villaägare bör också uppmärksamma hyresgäster till platsen för avloppet ren ut, så att hyresgäster kan nå den snabbt i en nödsituation. Om en husägare inte vet vart avloppet rent ut är en stad anställd eller licensieras rörmokare kanske kan hitta den. I händelse av att en inte har installerats, måste husägare vanligtvis tillämplig för en anläggning licens, och sedan hyra en rörmokare för att passa en, även om vissa städer installera dem gratis som en service till sina kunder.

i avloppet rena outs på stadens egendom tenderar att ha större öppningar, vilket speglar den ökade diameter kommunala ledningar. City anställda kan använda ormar och annan utrustning för att rensa blockeringar som har utvecklats i stadens avloppssystem. Om blockeringar återkommer i ett visst område kan stadens anställda begära angränsande boende att utöva mer frihet om de material som de spola.

Om en hemmets avlopp anslutning verkar vara säkerhetskopiering bör vattnet vändas av, och orsaken till backup bör utredas. Problemet är ofta ligger i sidolinjen, och ett snabbt besök på avlopp rensa ut kommer att lösa problemet. Om VVS fortsätter att vara igensatt, kan det vara dags att kalla staden och rapportera en avloppsledning blockering på sin sida av fastigheten linjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.