Vad är Wind Farm energi?

en vindkraftspark är en plats där luft omvandlas till elektrisk energi för masskonsumtion. Till skillnad från vissa andra energikällor produktion, såsom kol, vindkraft energi anses förnybar eftersom det alltid luft. Denna typ av energiproduktion är mest populära i USA och flera europeiska länder.

Vind skapas av skillnaderna mellan luft temperaturer över olika områden. Detta är mycket anmärkningsvärt när man överväger skillnaden mellan luften över ett vattenområde och luften över en kropp av mark. Eftersom luft är inte stabil, och den flyttar, eller blåser, kan den användas i processen för att skapa energi vindkraftpark.

En vindkraftpark brukar lager med många turbiner. Dessa är maskiner som omvandlar luft till elektrisk energi. De liknar väderkvarnar, men ganska lite mer sofistikerade. Utformningen av turbiner kan variera till viss del, men i allmänhet verkar på samma princip.

Om den rörliga luft blåser in turbiner finns blad inuti som kan vridas. Denna åtgärd är mekanisk energi. Det finns också generatorer inne att konvertera denna mekaniska energi till elektrisk energi. Att elektrisk energi är sedan kanaliseras till kablar som överför el till ett nät som gör att den kan spridas till konsumenterna.

Många miljövänner stöd för generering och användning av vindkraftverk energi. Det anses vara grön teknik. Det finns i allmänhet inga föroreningar som skapas i denna process, även om vissa kan argumentera om vad som kommer hända med de delar av gamla maskiner. Vissa andra ogillar generation vindkraftverk på grund av estetik. De tror att placera vindkraftverk på öppna platser eller längs kusterna minskar den visuella överklagande av dessa områden.

Det finns nackdelar med att beroende på vindkraftpark energi. Vind leveranser får inte vara stabil. Vinden får inte blåsa på samma nivåer, eller överhuvudtaget, under vissa perioder. Eftersom vindkraftverk energi är beroende av flödet av luft, skapar detta ett problem som innebär otillräcklig mängder energi kan genereras vid vissa tidpunkter.

En annan nackdel är att det behövs selektiva positionering. Vindkraftparken energi kan inte lämpligen kunna skapas i någon slumpmässigt plats. Det måste finnas tillräckligt med vind som rör sig på tillräckligt hastigheter. Det finns också ett behov av att se till att vinden kan flöda. Detta kräver öppna ytor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.