Vad är Brotschning för?

Driftmaskiner är en bearbetning teknik som används för att ta bort oönskade metall från ett arbetsstycke. Platt, rund och konturerade ytor alla kan bearbetas använda denna typ av tillverkningsprocess, samt inre och yttre ytor.

skärverktyg som används i driftning processen är passande namnet en "ta upp. " Det fungerar genom att knuffas eller dras över det arbetsstycke som bearbetas för att avlägsna små mängder av material med sina tänder. Varje tand på en ta upp är att successivt längre som skapar chips som varierar i storlek för att säkerställer ett smidigt färdig produkt. Kapning kan utföras antingen på ett vertikalt eller horisontellt plan.

Brotschning är oftast används av tillverkare för tillverkning av interna former. Keyseats är det vanligaste exemplet på detta. En keyseat eller kilspår, är ett rektangulärt spår som axiellt ligger i en axel eller nav. Keyseats används för olika ändamål t. ex. hindra rotation.

En berså tryck kan användas för att ta upp keyseats i nav växlar och drev genom att skjuta ta upp genom ett arbetsstycke. Utan pressen, kan den slutliga produkten inte tillräckligt exakt för att garantera en god kvalitet passform.

Brotschning har många fördelar. Inte bara är möjligt på för stor produktion, men den skapar snäva toleranser, liksom. De bästa broscher idag är fabricerade användning styrda (CNC) slipmaskiner som hjälper till att hålla ta upp tänder toleranser mycket låg.

Brotschning ger också hög kvalitet ytbehandlingar och erbjuda lägre produktionskostnader på lång sikt eftersom mindre kvalificerade arbetstagare kan använda den automatiska utrustningen. Eftersom driftning bara bort små mängder av material, ta upp regel varar längre än andra verktyg.

Brotschning sänker kostnaderna för tillverkarna och samtidigt erbjuda det snabbaste sättet att ta bort metall och hög kvalitet utförande utan behov av specialiserad utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.