Vad är en underhållstest?

Det främsta syftet med ett underhåll testet är att utvärdera graden av slitage på en mekanisk anordning, bestämma när underhåll krävs, och att mäta kvaliteten på avslutat underhåll. Denna typ av test som brukar klassificeras som diagnostiska och kvalitetssäkring. Den primära platsen för denna typ av tester är en organisationen av tillverkningen, reparationsverkstad, eller installationsplatsen.

Det faktiska utrustning som krävs för att utföra ett underhåll provas beror på två faktorer: själva utrustningen och vilken typ av test. Till exempel testa programmering av en förpackningsmaskin kräver provmaterial, ett program, skickliga operatörer, och en kvalitetssäkring inspektör. Testa matlagning utrustning kan omfatta bakterier kompresser, tester för renlighet och övergripande sanitet.

De allra flesta av mekanisk utrustning har en uppsättning underhållsplan som ges vid tidpunkten för köpet. Bälten, pressar, rondeller, och andra anordningar slits med tiden. Planerade underhållet är utformat för att ersätta dessa delar innan de bryter och därmed minska förluster av produktionstid och utföra underhåll personal med förmåga att planera sitt arbete i förväg. Många företag använder underhållsplanen som utgångspunkt. Ett underhåll test utförs för att bestämma om nivån på slitage motiverar att ersätta den del eller om andra alternativ finns tillgängliga.

Det mest effektiva sättet att behålla stora system är genom tillämpning av regelbundet underhåll tester. Resultaten av testerna dokumenteras och granskas av arbetsledare. Förlängning av livslängden är det mest kostnadseffektiva sättet att hantera komplexa maskiner-även utvidga användningen av ett gummi bälte av en vecka har en inverkan på den totala kostnaderna för underhåll av utrustningen. En annan typ av underhåll provningen utförs av underhållet arbetsledare eller chef som ansvarar för planeringen av maskinen underhåll och personaladministration. Genomföra ett regelbundet underhåll test för att utvärdera kvaliteten på slutfört arbete är ett bra sätt att kontrollera samstämmigheten i arbetet kvalitet, övergripande överensstämmelse och hantera personal.

Många företag hyra maskiner underhåll eller reparationer personal har börjat ta upp en underhållstest i ansökningsprocessen. Kandidaterna på listan är skyldiga att reparera en särskild enhet inom en uppmätt tid. Syftet med denna typ av test är att utvärdera reparation och diagnostiska färdigheter av kandidaterna på ett opartiskt miljö. Sökande som har den kompetens som krävs kommer att lyckas på provet, medan okvalificerade kandidater kommer att uppleva svårigheter. Detta är en av de bästa sätten att välja personal för denna typ av nyckelställning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.