Vad är en plåt Brake?

En plåt broms är en del av utrustningen som används för att böja eller forma metall. Det finns många tillfällen då en plåt bromsen används regelbundet, men de innebär att forma metall. Exempel på branscher där en plåt bromsen ofta används omfatta kommersiella ytterväggar och fönster installation, värme och ventilation, tillverkning och butiker kropp. Gutter och installatörer stuprör också använda en plåt broms i sitt arbete.

Inom tillverkningsindustrin plåt bromsar är stora, ofta elektronisk delar av utrustning som utbildade arbetstagare verkar för att konsekvent pressa fram delar till tillverkning specifikationer. I ovannämnda exempel på ytterväggar, fönster, hängrännor och stuprör, installatörer oftast använda en handmanövrerade, portabel plåt broms. Det finns olika konstruktioner och användningsområden för plåt bromsar, från industriell tillverkning till garaget workshops.

plåt fabricators med hjälp av avancerad utrustning som väger tusentals pounds är utbildade inte bara att använda utrustningen, men också att förstå tillverkningsspecifikationer och följa diagram. De mindre, lättare vikt versioner som ytterväggar och fönster installatörer bedriva lastbilar är inte så avancerat, men de fortfarande har samma grundläggande arbete för att forma metall. Böjning plåt är en nödvändig uppgift i alla möjliga områden. Del av vad en plåt broms är utformad för att göra är att hålla en bit metall stadigt medan en annan del gäller gott, jämnt tryck för att skapa en krök av metall.

För projekt runt huset, kan de flesta stora verktyget uthyrningsföretag ger hyrde tillgång till en plåt broms. En husägare som vill byta ut en bit aluminium ytterväggar, ett stuprör, en ränna, eller ett fönster blinkar kan finna detta användbart. Men om du är teknik något slags hantverkare projekt med metall och behöver ett särskilt stycke eller två, är det bäst att fråga en butik metall tillverkning för att skapa den bit du behöver. Troligtvis kommer arbetet utföras bättre och kommer att kosta mer än vad plåt bromsen hyra skulle ha kostat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.