Vad är en plast Granulator?

En plast Granulator är en maskin som används för att bryta plastprodukter ner så att de kan återvinnas. Nyligen gjorda undersökningar rapporterar att kasserade flaskor, påsar, förpackningar och andra plastprodukter utgör så mycket som 40% av det fasta avfallet avvisas av invånarna i samhällen över hela nationen. Tyvärr är plast inte biologiskt nedbrytbart. Därför bryter den inte ner naturligt att bli en del av jorden. Detta innebär att återvinning är det enda alternativet för att minska mängden plast i deponierna.

En plast Granulator fungerar ungefär som en stor Shredder. Det visar full storlek flaskor, kannor och andra plastprodukter till flingor eller granulat . Det material som produceras av plast Granulator senare säljs till molders och tillverkare av plastprodukter som återvunnet råmaterial. Det återvunna råvaror kan användas för att göra nya plastartiklar. Förutom aluminium och glas, plast det enda material som kan upparbetas till nya objekt som är av samma kvalitet som originalet.

En plast Granulator består av en stor elmotor som gör en rotor. Skärstål är knutna till rotorn och inneslutet i ett slutet rum. Dessa blad och kammare finns i många former och storlekar. När det används plast placeras i kammaren, de roterande knivarna strimla den till granulat.

En skärm finns även inne i kammaren. Den fungerar som en shifter, se till att plast är tillräckligt liten för att säljas. Om plastbitar är större än 0,125 till 0,375 inches (0,318 till 0,953 centimeter), de är upparbetat tills de är tillräckligt små.

En plast Granulator har bedömts av pounds per timme, som hänvisar till hur mycket det kan skära sönder inom en timme. För industriella återvinningsföretag måste kammare av plast Granulator vara stora. Det är dock möjligt att köpa en plast Granulator för hemmet eller små företag. Det är viktigt att notera att dessa maskiner kan vara en farlig, oavsett hur små. Därför är det viktigt att följa de försiktighetsåtgärder som anges av tillverkaren.

För att kunna upprätthålla en plast Granulator, måste användaren hålla den ren. Annars skulle den ge önskade små korn av plast. Bladen av plast Granulator måste oljas regelbundet. Dessutom måste insidan av kammaren till torkas, inklusive skärmen. I själva verket är det bäst att ta bort och rengöra skärmen efter varje stort jobb att maskinen är klar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.