Vad är en keramiska plattor Saw?

En keramiska plattor såg är ett skärande verktyg som används av professionella kakel och stenhuggare. Den fungerar som ett bord såg används för att såga i trä, såg bara en keramiska plattor är gjord speciellt för den molekylära strukturen i material som keramik, kakel, terrakotta, granit, skiffer och marmor. Keramiska plattor sågar är våta sågar, eftersom bladet kyls med vatten.

Diamanten våta blad för en keramiska plattor såg faktiskt innehåller riktiga diamanter. Diamanterna är mycket små och de här bladen att reducera de tuffaste keramik. Varje typ av keramiska plattor har en annan hårdhet och plattor som är lättast att skära är glest inglasade de som görs av nästan ren lera. Kakel som innehåller glas eller porslin kan vara svårare att skära.

Fuktning diamanten kakel kniven gör att klingan längre livslängd. En keramiska plattor Cutter har ett vatten-magasin och vattenpump tillsammans med ett skärbord och motor. Vissa keramiska plattor Knivarna är gjorda speciellt för kapning större bitar och dessa säljs ofta som tunga keramiska plattor sågar . Skötsel av keramiska plattor sågen är viktigt och brickor vatten, pumpar och styckningsbord ska rengöras efter varje användning.

Bärbara keramiska plattor sågar att professionella golvbeläggning installatörer att transportera sågen till jobbsajter. Detta är önskvärt i många fall som brickor kan matchas rätt på plats. Handhållna kakel fräsar får arbeta i en knipa, men de är generellt sett mer lämpade för hem verkstad i stället för professionella applikationer. Många handhållna kapmaskiner har ett hjul som rör sig över brickan för att minska den. Proffs vanligtvis hitta professionell nivå keramiska plattor sågar det mest effektiva sättet att minska många plattor på ett konsekvent sätt.

En keramiska plattor såg kan användas för både raka och böjda nedskärningar. Stycket av sten eller kakel skall minskas bör alltid styras in kniven i stället tvingas till det eller bladet kan brytas. Bra kvalitet professionell nivå kakel sågar varierar från runt 250 dollar till $ 1,500 amerikanska dollar (USD).


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.