Vad är en fara Utlämnande?

En fara utlämnande är ett uttalande diskuterar kända faror i eller kring en fastighet. I många regioner, måste en fara information lämnas till köparen av en fastighet eller till en hyresgäst innan han eller hon blir skyldig enligt avtal att ta egendomen i besittning. Detta är att se till att människor har en möjlighet att välja bort ett köp eller hyra om de är oroade över de risker som diskuteras i fara utlämnandet.

Ett vanligt exempel på något som diskuteras på en fara utlämnande är naturligt faror. Om ett hem är i en flod zon, ett område utsatt för bränder, eller ett område som är känt för seismisk aktivitet, måste detta anges i fara utlämnandet. Andra frågor kan vara förekomsten av bly färg, närhet till ett förorenat område, och andra potentiella faror som kan vara av intresse.

Även om människor är skyldiga enligt lag att lämna ut kända faror, är de inte nödvändigtvis skyldig att test för risker. Med andra ord, om ett hem ligger i ett område känt för naturkatastrofer, är ägaren skyldig att nämna detta, men fastighetsägaren är inte skyldig att pröva på saker som radon eller asbest. Hazard upplysningar brukar också innehålla en lista över saker som rimligen kan antas vara risker, även om de inte har testats: ett hem byggda före 1978, till exempel, måste innehålla ett avslöjande att den kan innehålla bly färg, och information om pre-1978 färger.

Lagar om fara information kan få komplexa. När folk lägger ett hem på marknaden bör de ta tid att prata med sin fastighetsmäklare om deras skyldigheter enligt lagen, så att de överensstämmer. Underlåtenhet att följa kan vara grund för en rättegång, eller skulle kunna tillåta människor att backa ur ett köpeavtal utan påföljd. Fastighetsägare som har för avsikt att hyra bör rådfråga lokala tjänstemän eller egendom förvaltningsbolag att lära sig om deras skyldigheter, många berörda myndigheter med bostäder tillhandahålla broschyrer diskutera rättigheter och skyldigheter för fastighetsägare och hyresgäster som ger information om risker upplysningar.

språk på en fara utlämnande utgör också måste formuleras noggrant. Fyll i de tomma juridiska blanketter finns från några juridiska förlag, och folk kan också hyra ett bolag att upprätta ett formulär fara information lämplig för sin egendom. När blanketten är utarbetats av någon annan, är det lämpligt att granska det noga för att se till att den är korrekt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.