Vad är en faciliteter Engineer?

faciliteter ingenjörer är involverade i skapandet av de olika systemen som driver en fabrik. Tillsammans med utformningen av för produktionen kommer anläggningarna ingenjör också att aktivt delta i utformningen av verktyget system inom rymd, inklusive kraftkällor, klimatkontroll, vatten och belysning. Beroende på applikation, anläggningar ingenjör kommer också att delta i mer specialiserade system design och underhåll, såsom behandling av kemikalier eller miljökontroll.

Förutom att vara aktivt i utformning och uppförande av anläggningar system, anläggningar ingenjör kommer också ofta övervaka den pågående driften av de olika systemen. Ingenjören kommer ofta ange underhållsplanen för varje operativsystem i byggnaden, inklusive eventuella driftstopp för reservdelar och effektivitet testning. Beroende på storlek och komplexitet anläggningen, kan företaget välja att anställa mer än ett hjälpmedel ingenjör. Detta ger möjlighet för var och en av ingenjörerna att fokusera på särskilda aspekter av den övergripande verksamheten och arbeta för att säkerställa alla system fungerar optimalt.

Under designprocessen kommer anläggningarna ingenjör arbetar ofta mycket nära samarbete med tillverkningsindustrin ingenjörer och konstruktion projektledare. Tillsammans kommer detta hjälpmedel ingenjörer fastställa de bästa alternativen för produktion maskiner, samt om ut flödet av produktionsprocessen på fabriksgolvet. När designen är klar och tas i bruk, kommer anläggningarna ingenjör arbetar med underhåll besättningar för att säkerställa att dagliga uppgifter i samband med systemen genomförs, samt etablera ett återkommande program för mer omfattande underhåll.

A-utrustning ingenjör kan fungera som en konsult på renovering eller nybyggnation av en byggnad och scenografi, och handen från hans eller hennes uppgifter till andra i slutet av den avtalade perioden. I andra fall kan de faciliteter ingenjören få fast placering med ett enskilt företag, kvar på en plats eller resa till nya platser när bolaget väljer att öppna en ny plats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.