Vad är en Vibrationsplattor Hammer?

En vibrerande hammare är en typ av hög föraren. Pålningskranar är stora delar av utrustning som driver pålar eller stödjer stiftelse, i marken. De används på lastkajer, motorvägar och stora konstruktioner byggnad.

En vibrerande hammare är en specialiserad utrustning som använder vibrationer för att ändra markens formationer så att hammaren kan köra i högen med sin egen vikt. En vibrerande hammare gör snabba arbete hamrande till tungt eller hårt pålar, och möjliggör en ökad effektivitet på arbetsplatsen. Vibratorgyroskop hammare används för att köra i högar och ta bort dem.

Det finns två komponenter till en vibrerande hammarens växelhuset och kompressorn. Redskapet fall innehåller vikter att rotera runt fallet, skapar en vibration. Vikterna sätts i rörelse och behålla sina Synchronicity med en hydraulmotor knuten till växellådan. En klämma som sitter på undersidan av växelhuset transporterar vibrationer i högen.

Den vibrerande hammaren är placerad över högen med hjälp av en bit av stora maskiner, t. ex. en kran eller grävmaskin. Hammaren bifogas sedan högen genom en serie klämmor eller bultar. En separat släpvagn innehållande hydraulolja är knuten till hammaren. Om vibrerande hammaren sätts på plats med en grävmaskin, hammaren kan köra bort grävmaskinen motor.

Vibrationsplattor hammare är effektiva i en mängd olika typer av jord, bland annat lera, sand och granulat. Vibratorgyroskop hammare kan också ändras för att användas under vattnet. Vibratorgyroskop hammare är mycket stora och som används i industriell miljö. De används för att driva pålar för sådana projekt som hamnar och på motorväg konstruktion.

Det finns många fördelar med användningen av vibrerande hammare. En vibrerande hammare kräver mindre kraft att köra en hög. Jämfört med andra hammare som skulle användas i samma situation, vibrationsplattor hammare är relativt tyst. Vibratorgyroskop hammare väljs ofta när byggnadsarbetena utförs i en tätort där ljudet av en traditionell hög hammare skulle vara ett problem. Vibratorgyroskop hammare gör också ett bra val när högen ligger i ett område utan tillräckligt med utrymme för att rymma en traditionell hög förare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.