Vad är en Teleskoprörelse Mast?

En ställbar mast är en mast består av sektioner som kollapsar in i varandra. Det finns ett antal ansökningar om en ställbar mast, och sådana master säljs av ett antal tillverkare och återförsäljare. Några bra källor för teleskop-master innehåller hobby butiker som tillgodoser radio entusiaster, butiker telekommunikation och camping leverantörer. De kan också beställas direkt från tillverkare, med några företag som erbjuder anpassade längder och konfigurationer av begäran.

I telekommunikation är en mast som används för att öka signalen. Ju högre mast, desto bättre signalkvalitet. Däremot kan en full längd masten vara en svår sak att transportera eller arbeta med, vilket kan vara ett problem för mobilverksamheten. Master kan också vara fula, vilket kan vara ett problem för radio entusiaster som inte vill störa grannarna, eller som skulle föredra att behålla området runt ett hem uncluttered utom när de aktivt sändande eller mottagande.

Den teleskopfunktion komprimera masten design ned till en längd som är lätt att arbeta med, det kan ofta vara lastas i en bil eller lastbil, till exempel, så att någon kan resa med masten. När det är dags att ställa upp kan segmenten dras ut för att få masten i sin fulla längd, och de segment som kan låsas på plats så att masten kommer att förbli helt utsträckt. När människor är klar, kan processen vändas.

Vissa ställbar master är konstruerade på bultar till bilar, lastbilar och andra enheter. De teleskopfunktion masten kan förbli kollapsat under transporten så att den inte kommer att skapa en navigering risk och förlängas när fordonet når en avsedd plats. Militära lastbilar som används för kommunikation ofta använda denna teknik så att de har tillgång till en tydlig signal samtidigt som den är mobil. Teleskoprörelse master kan också monteras på strukturer såsom bostäder, med masten rullas när den inte används. Ett annat användningsområde är i ett fält kit, med masten sätts upp på marken och förlängas radiokommunikation som krävs.

Ett antal olika material används för ställbar master. Folk borde tänka på hur och var masten kommer att användas när man väljer en, eftersom materialet kan spela en roll i funktionen av masten. Andra överväganden kan omfatta bilagor längst ner på masten som kommer att avgöra huruvida den kan skruvas fast saker och hur masten kommer att stödjas om det står självständigt, och längden på masten i kollapsade form. Människor bör också vara medvetna om att en ställbar masten kan vara mycket tung, beroende på vilka material som används för att göra det.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.