Vad är en Snabbkopplingen?

En snabbkoppling, eftersom det används i tillverkningen, är ett sätt att snabbt koppla en rad utan förlust av hydraulvätska eller inträde av luft i ett system. Den snabba koppla systemet är viktigt av flera skäl, inte minst av det är att kunna koppla snabbt kan spara tid, pengar och i vissa fall liv.

snabbkoppling består av en koppling församling med två halvor som hålls samman av en union mutter. Varje halv innehåller en ventil som hölls öppen när kopplingen är ansluten. När kopplingen är öppen, tillåt vätska passera genom i båda riktningar. När det kopplas bort, en fjäder i varje halva stänger ventilen, att förebygga förlusten av vätska och ingången av luft. Detta sker snabbt, stänga av systemet nästan omedelbart-därmed namnet snabbkopplingar .

Snabbkopplingar kopplingar betecknas som kopplingsanordningar för att möjliggöra enkel och omedelbar anslutning och separering av luft eller vätska för pneumatiska eller hydrauliska linjer utan att det behövs verktyg. När en person har att stanna och ta ett verktyg för att koppla bort, det tar tid och arbetskraft. När den installeras i ett flytande system, snabbkopplingar kopplingar spara tid genom att eliminera behovet av systemet blödning, laddning, eller rensning av luft på grund av en fördröjning på avstängning processen.

Förbundet mutter har en snabb- leda tråden som gör det möjligt för snabbkoppling kopplingen ska anslutas eller kopplas bort genom att vrida på muttern, som är det snabbaste och enklaste sättet att stängt av den. En snabb koppla alltid utlöses för hand i stället för med maskin. Detta gör det mer tillförlitliga eftersom något oplanerat skulle hända inom programmering av en maskin. De flesta tillverkare föredrar praktiska koppla bort strömmen.

Avståndet muttern måste vara påslagen varierar med olika typer av snabbkopplingar kopplingar. Medan en kan kräva ett kvarts varv av de fackliga muttern kan en annan kräver ett helt varv. Vissa snabbkopplingar kopplingar kräver nyckel skärpa, medan andra kopplas in och ur för hand. Återigen, de flesta företag föredrar de som kontrolleras av hand snarare än av skiftnyckel.

Vissa installationer kräver snabbkopplingar kopplingen vara säkra bundna med säkerhet tråd. Detta är en försiktighetsåtgärd, men det finns några kopplingar som inte kräver någon form av säker kopplingsförbehåll. Det finns många individuella skillnader, så alla typer av snabbkopplingar bör installeras i enlighet med dess instruktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.