Vad är en End Mill för?

Ett slut kvarn är ett verktyg som används på en fräsmaskin. En fräsmaskin är en maskin som finns i en metallbearbetning butik som används för att ta bort material från ett metallblock att göra det till en färdig detalj. Ett slut kvarn är ett av verktygen som används på fräsmaskin att göra en viss typ av snitt.

pinnfräsar komma i enkel slutade och dubbla slutade sorter. En enda slutade slutet Bruket har bara ett bra arbete slut, den andra änden är bara en slät skaft för att hålla i slutet kvarnen i maskin-hållaren på fräsmaskin. En dubbel slutade slutet Bruket har två bra att kunna arbeta ändar. När ett slutet blir slö och inte längre användbar, i slutet bruket ska installeras så att den andra änden kan användas.

pinnfräsar är av hårdmetall stål, med styckningsytor ibland helt i hårdmetall. Det är också vanligt att pinnfräsar som skall beläggas med ett mycket tunt lager av titan nitrat. Titanium nitrat är en guldfärgad beläggning som hindrar att metallspån avlägsnas från den del som fastnar i slutet bruket minska sitt liv och kvaliteten på snittet. Pinnfräsar finns i en mängd olika former och storlekar. För de som känner till metallbearbetning, ett slut bruket kommer att se ut som en udda borr.

Även ett fräsverktyg kan användas för att borra ett hål Dess funktion är mycket större än så. På många sätt är en fräs med ett fräsverktyg mycket lik en router i trä fungerar. Ett slut bruket kan användas för att skära blinda hål eller spår, fasning kanterna, skär en platt kant, och göra hål i ett block av material. Ett slut bruket kan också användas för att göra med bassänger och cylindrar. Du kan inte göra ett fyrkantigt hål med ett slut kvarn, men du kan göra en kvadrat post. Ett slut kvarn tillsammans med en fräs är kanske den mest mångsidiga maskinen i butiken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.