Vad är Throatless Skärning?

Throatless sax är handmanövrerade verktyg med långa knivar som används i metall tillverka, särskilt med rostfritt stål. De liknar tunga handshears och snips, med det undantaget att throatless sax inte har handtag. Dessutom throatless saxar utformade med bara ett blad som är förankrad i en bas. Använda en lång hävstång som är ansluten till toppen av inställbart blad gäller användaren trycket att den metall som ska sågas.

Throatless sax är ett mångsidigt verktyg i metall tillverka. Använda throatless sax, kan användaren skära skivor av metall till valfri längd önskas. Dessutom kan metallen lätt vridas i alla riktningar, eftersom throatless saxar inte har handtag för att komma i vägen. Följaktligen är det möjligt att följa spåren eller oregelbundna rader när fabricerar med throatless sax. Till skillnad från fabricerar med andra typer av skärmaskiner, inte metallen inte blir snedvriden när följande ovanliga skära mönster med throatless sax, eftersom den inte skaver mot skaft och böj som denna tvingas förbi dem.

Många metall fabricators anser throatless sax att vara den perfekta allrengöringsmedel verktyg för sågning i metall på grund av den flexibilitet de erbjuder i de typer av nedskärningar som kan göras. Dessutom kan samma throatless sax normalt användas för att skära mycket tung mätare av metall, samt lättare metaller, utan att orsaka någon snedvridning. Throatless sax också övre och nedre blad som är placerade på ett sådant sätt att de inte orsakar knurls eller åsar, förekommer, även om de används för andra material än metall. Dessutom säkerställer utformningen av throatless sax som kammar inte förekommer i metallen är tillverkat. Den rena snitt produceras av throatless sax också gör det relativt enkelt att städa upp efter att ha slutfört ett arbete.

På grund av sin mångsidighet och förmåga att skära metaller till någon längre önskad, throatless saxar är vanligtvis dyrare än andra former av sax. Beroende på vikten på det stål som skall tillverkas, dess spårvidd, och dess bredd, throatless saxar vanligen kosta allt från 500 dollar (USD) till 1. 000 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.